Ivan Fece Firči mesec dana nakon završetka „Farme” otkriva da još čeka honorar za učestvovanje u šouu koji će delom potrošiti na letovanje sa devojkom Jasminom Vuksan!

Nekadašnji bubnjar EKV, Ivan Fece Firči, a kaže da su honorari farmera nekoliko desetina puta veći od prosečne plate u Srbiji i da bi se samo zbog novca rado vratio na Pinkovo seosko imanje u trećoj sezoni popularnog rijalitija!


Smršao devet kilograma
- Posle izlaska svi kažu da je „Farma” novo iskustvo i da su nešto novo naučili. To su budalaštine! Kakvo ja iskustvo na „Farmi” mogu da steknem, a da ga nisam stekao za 48 godina. „Farma” nije banja, nego maltretiranje.
To je socijalni eksperiment u kojem si stalno u iskušenju. Kad je reč o ponovnom ulasku, nikad ne reci nikad! Zarada od tog šoua i naši honorari nisu bili u srazmeri, mada ni organizatori nisu očekivali rekordnu gledanost. Kada bi mi ponudili ponovo da uđem na „Farmu”, odvalio bih takvu sumu da niko normalan ne bi pristao. Rekao bih im da na ugovor dodaju još jednu nulu! – poručuje Firči, i dodaje da odlazak u rijaliti preporučuje svakome ko hoće da izgubi kilograme, jer je on na „Farmi” smršao devet kilograma.
Bubnjar kaže da je sa svim farmerima u prijateljskim odnosima osim sa Milošem Bojanićem.
- Pre nekoliko dana u Novi Sad na ručak su došli Maca i Marija Šerifović. Lepo smo se družili. U principu, sa svima sam u dobrim odnosima osim sa „idejnim vođom” – kaže Firči.
Nakon kratkog krstarenja po Crnogorskom primorju, ove nedelje trebalo bi da krenu na duži odmor.
- Čim dobijem honorar od „Farme”, putujemo na more, bez cilja i odredišta! Prvo ćemo na Iriški venac, pa onda šta bude. Ko zna kada ćemo se vratiti - kaže Firči.
Kuća nikad prazna

U iščekivanju Firčijevog honorara i letovanja, prvi put su zajedno posetili Krčedin, Jasminino rodno selu u Sremu.
- Krčedin je prelep, kao i sva naša sela blizu Dunava. Još kao mladić odlazio sam na Krčedinsku adu i pecao. Trebalo je da odemo na seosku slavu, ali smo omašili za tri dana, pošto je Jaca imala pogrešan kalendar – kaže Firči.

Njih dvoje žive zajedno od prošle godine, u Firčijevom stanu u novosadskom naselju Liman.
- Sa nama u stanu je ćerka Luna i još pedesetak ljudi! Kuća nikad nije prazna, pošto dolaze rođaci, naši prijatelji, Lunini drugari… Zato smo tako veseli. Ma, super nam je – kaže Firči, a Jasmina dodaje:
- Odlično se slažem i sa njegovim ćerkama. Upoznala sam ih još 2007, kada smo počeli da se zabavljamo. Imamo drugarski odnos, ne pokušavam da im nešto popujem.
O braku zasad ne razmišljaju, ali i ne beže od toga.
- Ne planiramo ništa, a ako nam život to donese, uzećemo se. Sad je opušteno, papir nam ništa ne znači – poručuje Firči.

Noćne more posle „Farme”
Iako on tvrdi da mu se nakon izlaska život odmah vratio u normalu, njegova devojka Jasmina Vuksan, s kojom se zabavlja tri godine, otkriva da je bubnjar dugo imao noćne more.
- Nedelju dana se u snu trzao i govorio: „Zadruga, zadruga!” – otkriva Jasmina.



Izvor: Iyupi

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар