Atraktivna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek (34) trebalo bi da bude učesnica treće sezone srpskog rijalitija „Farma"!

Kako saznaje Press, Nikolina, koja je vodila poslednju sezonu hrvatske „Farme", u kojoj je učestvovao njen tadašnji dečko Kristijan Curavić, dobila je ponudu da se na tri meseca preseli na Pinkovo seosko imanje.

"Mogu samo da vam kažem da sam iz Srbije dobila veoma zanimljivu ponudu pre nekoliko dana, ali ne smem ništa da pričam o tome. Još uvek razmišljam o ponudi, a odluku moram da donesem do septembra. To će biti iznenađenje za gledaoce", rekla je Nikolina, ne želeći da potvrdi, ali ni da demantuje naše saznanje.

Nikolinino učešće biće veliko zadovoljstvo za jači pol koji gleda ovaj rijaliti, posebno zbog toga što je zgodna Hrvatica odnedavno sama. Naime, njoj je treća sezona „Farme" koju je vodila „došla glave", jer ju je dečko prevario sa voditeljkom Žanom Štrbac, s kojom se zbližio u rijalitiju. Ova vest zatekla je Pišekovu na Palma de Majorki, gde je letovala, nakon čega je okončala trogodišnju romansu. Ostaje da vidimo da li će voditeljka u Lisoviću pronaći idealnog muškarca i time izjednačiti rezultat u ljubavnoj utakmici Pišek-Curavić.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар