Da dobra namera ne mora uvek da ima dobre rezultate uverila se ekipa dnevnog lista Alo kada je bila prinuđena da zatraži pomoć policije zbog pretnji nepoznatog muškarca prilikom pokušaja da intervjuiše repera Ivana Ivanovića Đusa.

Naime, u želji da ukažemo na nasilje koje se dešava u našoj zemlji, pokušali smo da dobijemo izjavu od Đusa, koji je pre dva dana brutalno pretučen. Pošto se nije javljao na poznate brojeve telefona, naša ekipa se uputila ka njegovom stanu u naselju Braće Jerković u Beogradu ne bismo li na taj način dobili intervju s njim. Po dolasku pred zgradu, saznali smo da je bivši učesnik „Farme“ otišao u Urgentni centar radi previjanja rana koje je zadobio. Posle dva i po sata čekanja, oko 14 časova, ispred ulaza poznatog repera stao je crni automobil BMW (registracija poznata policiji), u kojem se nalazio reper s majkom i prijateljem, koji ga je dovezao. Spazivši našu ekipu, reper nije želeo da izađe iz automobila, već se ka njoj uputio njegov drug, koji je počeo da urla i maše rukama ispred lica naše novinarke, preteći joj.

- Skloni se odavde, polomiću i tebe i fotoaparat! – vikao je krupni istetovirani muškarac, kome očigledno ne predstavlja problem da preti ženi. Iako mu se naša ekipa uredno predstavila, nije želeo da otkrije svoje ime niti je dopustio da mu se bilo ko obrati i objasni zašto su došli, već se preteći nadvio nad našu koleginicu, zagradio fotoreportera i napravio prolaz reperu koji je lagano, uz pomoć majke, izašao iz automobila. Zavijene glave i potpuno onesposobljene noge, reper je odskakutao do ulaza i nestao u zgradi. Dok su prolazili, majka bivšeg učesnika „Farme“ vikala je ispred ulaza: „Ko je vama dao za pravo da dolazite ovamo?!“

Nakon što je Đus otišao kući, njegov prijatelj je seo u automobil, nagazio na gas i nestao u nepoznatom pravcu, da bi se posle nekoliko minuta vratio pred zgradu. Za to vreme, naša novinarka je pozvala policiju kako bi prijavila pretnju i ometanje u vršenju dužnosti i patrola se brzo pojavila na licu mesta.

U trenutku dok su službenici MUP-a uzimali izjavu povodom incidenta i pravili zapisnik, Đusov prijatelj je odjednom nestao. Usledila je potraga za njim, ali policija nije uspela da ga pronađe, a samim tim i identifikuje.
Kako je za „Alo!“ potvrđeno u policiji, istraga je u toku, tako da će se nadležni organi baviti otkrivanjem identiteta anonimnog muškarca koji je pretio novinarima, što će, nadamo se, otkriti i u kakvoj je relaciji s pretučenim muzičarom, te da li je postupao po njegovom nalogu.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

5 коментара

  1. Анониман // 17 август, 2010  

    Dilee i kriminalci! Đusa u zatvor !!!

  2. Анониман // 17 август, 2010  

    Dečko je klasičan bolesnik.

  3. Анониман // 17 август, 2010  

    SVI SMO MI JUICE!!!

    Ne dirajte nam Đusa da ne radi mačuga!

  4. Анониман // 17 август, 2010  

    Lučevina je problematičan. Nesrećno detinjstvo, ćale ga zlostavljao, konzumiranje droge, ma ludilo,... ali dečko je klasična dilea!!!

    LUČIMO SPOLOVILA PO ĐUSU!!!

  5. Анониман // 17 август, 2010  

    Ко нема у глави има у мишићима.

    Књигу у животу није отворио.

Постави коментар