Da tetovirani momak koji je pre dva dana ničim izazvano napao našu novinarku spada u redovan deo pratnje nedavno pretučenog repera Ivana Ivanovića Đusa, uverila se naša ekipa koja je i juče bila ispred zgrade muzičara.

Poučeni prethodnim iskustvom, ovog puta smo se trudili da budemo neprimetni pa smo tako uspeli da zabeležimo i trenutak kada Đus, zajedno sa svojim prijateljem, ali i još jednim kršnim momkom, stiže do ulaza u zgradu. Ekipa se sve vreme osvrtala ka mestu gde su naši novinari imali incident s čovekom koji je očigledno preuzeo ulogu obezbeđenja bivšeg učesnika farme da bi, tek kada su se uverili da tamo niko ne stoji, krenuli ka stanu. Ono što smo usput mogli da primetimo je da se reper oseća bolje jer je hodao bez ičije pomoći, čak je sam pozvonio i na interfon, i to sa dva slobodna prsta desne ruke, koja mu je, kao i noga i glava, u zavojima.

Nasilnik: Đus me je nagovorio
Prijatelj Ivana Ivanovića, koji je pretio ekipi našeg lista, branio se u policiji da ga je na sve nagovorio lično reper! Kako „Alo!“ saznaje iz izvora bliskih istrazi, nakon što su ga inspektori policijske stanice Voždovac pronašli i doveli na saslušanje, on je kao glavni argument odbrane predočio to da je sve uradio po nalogu svog prijatelja Đusa!
- Inspektori su vrlo profesionalno i na najbrži mogući način odradili svoj deo posla i kroz samo nekoliko sati našli reperovog prijatelja. Kada je došao u stanicu, nije porekao nijednu reč, ali se branio da je samo sledio uputstva svog prijatelja - rekao je za naš list izvor blizak policiji.

Reper odbija saradnju s policijom!
Iako povrede koje je zadobio prilikom tuče nisu nimalo naivne, Ivan Ivanović Đus odbija saradnju s policijom iz samo njemu znanih razloga.
Kako naš list saznaje, reper ne želi da priča sa nadležnim organima o incidentu u kojem je pretučen, već ostavlja da se situacija smiri.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар