Spominjući za koga nema mesta u „Grandu“, Saša Popović je juče rekao da su vrata zatvorena za malu, plavu, debeljuškastu pevačicu, što bi Aca Lukas rekao, „barbiku za gojaznu decu“, u čemu su mnogi prepoznali Daru Bubamaru. Popularna pevačica nije želela da ostane dužna direktoru „Granda“, pa mu je poručila:

"Želim mu da uživa u mom novom CD-u i mom uspehu. Sve njih je udarila moja hrabrost da odem iz „Granda“, zato me sad i proziva. Posle mene, veliki broj pevača je otišao od njega, jer je postalo jasno da ima života i uspeha i van njegove kuće", objasnila je na samom početku Dara eventualne Popoviće razloge za napad na nju, ali se takođe osvrnula i na to što ju je bivši direktor nazvao gojaznom pevačicom.

"Preporučila bih mu da pojača dioptriju, pošto ja imam samo 55 kilograma, a možda će mu se sa poboljšanjem vida malo i poboljšati ukus. Apelujem i molim ga ovim putem da me ne uzima više u usta i da me ostavi za sva vremena na miru, jer ako ja progovorim, biće „kuku, majko“. Da se razumemo, „Grand“ postoji dok je na „Pinku“, tako je bilo i biće. Samo nek me više ne dira i biće sve u redu", rekla je popularna pevačica.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар