Milena i Nemanja ostaju u „Grandu“. Naime, Saša Popović se smilovao nad sudbinom najomraženijeg para sa Farme i odlučio da im pruži još jednu šansu. Nakon više od dva meseca sankcija, tokom kojih im je bilo zabranjeno da pevaju, Ćeranići su dočekali radosnu vest. “Bez obzira na to što ih je narod prezreo, Popović je odlučio da im pruži novu šansu. Prešao je i preko brojnih uvreda koje su njih dvoje izgovorili na račun produkcije, a ostaje da se vidi hoće li emotivno-poslovni par umeti da iskoristi priliku. Početkom septembra javnost će i zvanično biti obaveštena o sudbini mladog pevačkog para", kaže dobro obavešteni izvor "Kurira". Saša Popović nije želeo da demantuje, ali ni da potvrdi ove navode, dok Milena i Nemanja tokom jučerašnjeg dana nisu bili dostupni za komentar.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 29 август, 2010  

    Svakako da Milena i Nemanja treba da ostanu u svetu muzike,jer imaju predispozicije i kvelitete,a ono sto ih nece zaobici je-uspeh!!!
    Ima i onih fanova kojih se zabavna emisija kao sto je "Farma" ne tice.A ko je zaboravio N.Stevanovica i M.Ceranic pre gore napomenute emisije,nije ih ni slusao ili pratio njihovo pojavljivanje..
    Milena i Nemanja,samo napred,ima ih onih koji vas jos uvek obozavaju,i nadaju se vasim novim pesmama!

  2. Анониман // 02 септембар, 2010  

    Naravno da trebaju da ostanu u grandu!!!

Постави коментар