Čeda Čvorak, osnivač grupe Luna, koja je vladala domaćom pop-dens scenom zajedno sa Majom Marković govori kako Kristina Čanković nije bila idelana zamena i da je 2009. godina bila najteža u njegovoj karijeri pa i u životu i da je može slobodno obeležiti crnom tačkom.

Kada je Zdravko Čolić sa pesmom "Okano" počeo da menja trend mi smo ostali u našem fazonu i napravili veliku grešku .Malo smo se trgli sa pesmom "Još ti verujem" koja ima narodjački prizvuk, i to nam je bio znak da nešto ne valja.

Samo situacija u zemlji što se tiče muzike navela je Čedu da iznese svoje mišljenje o Milanu Stankoviću, poznatijem kao Zvezda Granda i srpskom prestavniku na Eurosongu.

O svemu ovome Čeda kaže: " Mislim da se on neće lako izvući iz čorbe koju je, kako se ispostavilo, sam zakuvao. Milanova priča daleko je kompleksnija od Milenine i Nemanjine. S njegove strane ne bi bilo fer da napusti “Grand“ posle svega što su za njega učinili. Na kraju krajeva, neka ode, ali neko mora da plati sve ono što su ti ljudi u njega uložili. Elem, davnih dana lično sam mu rekao: “Ne znam šta će "Grand" sa tobom, isuviše si sofisticirana pojava za produkciju tog tipa. Šta ćeš ti, dete, ovde?!“

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар