Fanovi i prijatelji najveće srpske folk zvezde našli su se u čudu kada je u sredu uveče njen „fejsbuk“ profil naprasno izbrisan. Ovo je neke toliko uznemirilo da su folk divu odmah obavestili o tome pa je ona preduzela sve što je mogla da situaciju popravi.

- Fanovi su mi javili da mi je ugašen „fejbuk“ jer ga ja ne posećujem često zbog manjka slobodnog vremena. Otišla sam da proverim i shvatila da me više nema na socijalnoj mreži. Odmah sam pretpostavila da je to posledica situacije u vezi s lažnim profilom od pre nekoliko dana, koju sam prijavila. Verovatno su greškom umesto lažnog ugasili moj pravi profil, ali još ne mogu ništa da tvrdim sa sigurnošću jer je takođe moguće da je neko provalio moju šifru i izbrisao me sa „fejsa“. Moji obožavaoci su već pokrenuli peticiju da mi se vrati profil, ali ako to ne bude upalilo, moraću da napravim novi - rekla je Ceca za naš list.
Podsećanja radi, pre nekoliko dana mediji su pisali o lažnom pomirenju Cece i šoumena Karamele, kao i da je pevačica navodno slala pozdrave i poljupce svom kolegi, s kojim ne razgovara već godinama. Ražnatovićeva je to demantovala za „Alo!“ i prijavila anonimnu osobu koja se lažno predstavlja, misleći da će nadležni ispraviti grešku. Međutim, desilo se da je lažni profil ostao na „fejsu“, a da je njen izbrisan.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар