Ceca Ražnatović i njena drugarica Anabela Bukva bile su najveća atrakcija na „Amstel Belgrejd foam festu“, koji je održan u „Beogradskoj areni“! U društvu sina Veljka, Anabele, njene ćerke Lune i Mladena Radulovića, u jednom od VIP loža pevačica je uživala u muzici svetskih di-džejeva, kao i u peni koju su sve vreme izbacivali specijalni topovi.

Prije su celo veče đuskale uz najpoznatije svetske hitove, a čak ni znatiželjni pogledi koji su bili upućeni ka njima ih nisu omeli da se fantastično provedu. Žurki, kojoj je prisustvovalo oko 17.000 ljudi, prisustvovali su i bivši farmer Marko Đurovski, koji je došao u pratnji svoje devojke Marije, stilista Bane Dević, supruga novog golmana Partizana Vladimira Stojkovića, Bojana i mnogi drugi.
Žurka je trajala celih dvanaest časova, a masa je euforično đuskala do ranih jutarnjih sati. Hektolitri pene i piva, uz odličan haus, držali su masu na nogama, a svi koji nisu uspeli da dođu do karte mogli su da prate direktan prenos iz „Arene“ na kanalu „Pink mjuzik“.

Luna i Veljko ponovo zajedno!
Iako je nedavno na svom statusu na internet mreži „fejsbuk“ napisala da je raskinula s Veljkom Ražnatovićem, Anabelina starija ćerka Luna se ponovo našla u zagrljaju svog starog-novog dečka. Golupčići su neko vreme proveli u društvu svojih mama, ali su se vrlo brzo uputili ka centru „Arene“, gde su uživali u poljupcima, ali i u peni.

Bojana skita bez Stojketa!
I dok u poslednjih nekoliko dana navijači Crvene zvezde vode ozbiljnu hajku protiv Vladimira Stojkovića zbog njegovog prelaska u Partizan, golmanova supruga Bojana se provodila u subotu uveče na pena partiju. Da li je odlučila da zbog pritiska koji se vrši nad njenim suprugom ovih dana, a koji je kulminirao kada su „delije“ postavile Vladimirovu umrlicu na internetu, pusti mozak na otavu i malo se razveseli ili je samo ljubitelj pene, ostalo je nejasno, ali da se dobro provela je i više nego očigledno.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар