Proslavljeni teniser Slobodan - Boba Živojinović udario je u sredu uveče jednog od vlasnika splava „River“, Donata Grebera, naočigled velikog broja gostiju! Kako „Alo!“ saznaje, muž Lepe Brene fizički je nasrnuo na gazdu zbog toga što nije želeo da bude fotografisan!

"Boba je sa svojim prijateljima i nekoliko osoba iz obezbeđenja došao na splav oko četiri, pola pet ujutru. Iako se bend polako već odjavljivao, kad su videli tenisera, nastavili su sa svirkom. Odmah su prišli stolu i počeli da sviraju i pevaju samo za njega i njegovo društvo koje se smestilo u jednom od VIP separea. Po nalogu jednog od vlasnika lokala, šampanjci sa vatrometom su skoro svakog trenutka pristizali u Bobin separe i ništa nije slutilo da će doći do bilo kakvog incidenta", priča za „Alo!“ izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da se posle nekog vremena Bobinoj ekipi priključio i jedan od suvlasnika splava.

"Donat Greber je prišao društvu sa kojim je neko vreme proveo u ćaskanju, ali je vrlo brzo uzeo fotoaparat i počeo da slika Bobu. Teniser ga je u nekoliko navrata zamolio da prestane sa fotografisanjem, ali se suvlasnik oglušio o Slobodanove reči. Da li pod uticajem alkohola ili iznerviran što Greber ne reaguje na njegovu molbu, Boba je ustao i pred svima ga ošamario. Greber je ostao u čudu, ne verujući šta mu se dešava. Odmah je nastao metež u separeu. Ko zna šta bi se desilo da nisu dotrčali momci iz obezbeđenja koji su nekako uspeli da smire ovu napetu situaciju. Zavađeni dvojac se neko vreme gurkao, ali se na kraju sve završilo na jednom šamaru. Posle nekog vremena Boba se sa prijateljima pokupio i napustio splav", priča naš dobro obavešteni izvor.

Do komentara Bobe Živojinovića nismo uspeli da dođemo, jer je do zaključenja ovog broja njegov mobilni telefon bio isključen. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa vlasnikom kluba, ali uprkos ljubaznom obećanju devojke koja se javila na broj splava „River“, do kraja dana niko nas nije pozvao.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар