Uprkos tome što očevidac tvrdi da je video trenutak kada je proslavljeni teniser Boba Živojinović ošamario suvlasnika splava „RiverDonata Grebera, glavni akteri događaja ne demantuju da je do incidenta došlo, ali ne uspevaju da usaglase viđenje kako se napad odigrao.

Naime, nakon brojnih pokušaja uspeli smo da dođemo do predsednika Teniskog saveza Srbije, koga smo zatekli usred poslovnog sastanka. Živojinović nam je kratko rekao da on nikoga ne šamara.

- Nikad nikog nisam udario. Ako kojim slučajem mora da dođe do toga, imam momke koji su plaćeni za to - kroz smeh nam je rekao Boba, ipak ne demantujući da je došlo do manjeg fizičkog obračuna.
- Neko jeste nasrnuo na Donata, ali stvarno ne znam ko, nisam siguran. Veliko društvo je bilo za stolom. Bila je gužva. Došao sam tamo da se opustim, a ne da pratim svaki korak ljudi na splavu - zaključio je Živojinović.

Za razliku od Bobe, koji kaže da ni na koji način nije učestvovao u napadu, suvlasnik „Rivera“ Donat Greber tvrdi da je teniski as bio jedan od aktera, ali da je tom prilikom pokušavao da obuzda strasti prisutnih.

- Boba i ja smo dugo zajedno trenirali tenis i autobusom na liniji 25 išli na treninge. Kada je o incidentu reč, Boba je sa svojim društvom došao oko četiri, pet sati ujutru, kad su skoro svi gosti pripiti. Kad sam prišao s aparatom da ih fotografišem, jedan od Bobinih prijatelja je ustao i krenuo da me napadne, valjda je mislio da sam paparaco. Incident je izbegnut kad je Slobodan ustao i rekao mu da smo mi prijatelji. Verovatno me u prvi mah nisu prepoznali - priča nam Donat, koji dodaje da je Boba njegov dragi i stalni gost, kao i veliki broj ličnosti iz sveta šoubiznisa.

- Verujem da bi svi mediji želeli da imaju moje fotografije pošto boravak javnih ličnosti, naravno uz njihovo znanje i saglasnost, ovekovečim mojim aparatom, ali te slike su samo za privatnu arhivu. Ne objavljujem ih - rekao je na samom kraju razgovora suvlasnik „Rivera“.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар