Već je izgleda rešeno da će se novi film u kome Anđelina glumi, ali će se i prvi put okušati kao rediteljka, snimati na ovdašnjim terenima. Producent je beogradski reditelj Filip Gajić, a sve počinje večeras na Brionima, gde njegov tast Rade Šerbedžija u svom pozorištu „Uliks“ igra glavnu ulogu u Šekspirovom komadu „Kralj Lir“, a Anđelina će biti u publici.

Današnji „Blic” piše da Anđelina već zna Šerbedžiju iz Holivuda i da ga veoma ceni kao glumca, pa bi htela da rade zajedno. Posle kraćeg boravka na Brionima, trebalo bi da dođe u Beograd, gde bi  početkom septembra u KPGT-u odgledala Gajićevu pozorišnu predstavu „Veliki brat“, a da potom s njim, kao vlasnikom „Abarita“, ugovara i koprodukciju na jugo-filmu.

Na tom projektu se, inače, intenzivno radi još otkako je Anđelina u aprilu bila u Crnoj Gori, a letos kao ambasadorka dobre volje UNHCR, posetila izbegličke kampove u BiH.

Nedavno je Željko Mitrović, vlasnik televizije „Pink”, navodno odbio da sarađuje na Anđelininom filmu, ocenivši da je scenario „antisrpski”, ali prema navodima izvora lista „Blic”, priča je ustvari o dvoje zaljubljenih koji su se u jugoslovenskim ratovima rođenjem zatekli na suprotnim stranama.
Anđelina ovih dana mnogo putuje zbog promocije filma „Salt“, pa je u sredu bila u Berlinu, pre toga u Parizu, Londonu i Moskvi, a još ranije u Tokiju.

Londonski „Tajms” nedavno je objavio da će ona, zajedno s Džordžom Klunijem, snimiti biografski film o nekadašnjoj glumačkoj seks-bombi Merilin Monro, koja je uz slavu Holivuda bila stekla reputaciju i kao ljubavnica mnogih moćnih muškaraca među kojima su bili i nezaboravni pevač Frenk Sinatra, ali i američki predsednik Džon Kenedi.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар