Holivudska glumica Anđelina Džoli večeras je umesto na Brione, gde su je do poslednjeg časa iščekivali, doputovala u Sarajevo, ekskluzivno saznaje “Večernji list”. U glavni grad Bosne i Hercegovine glumica je stigla sa dvoje dece i desetak telohranitelja, radi snimanja filma čija je radnja smeštena na području bivše Jugoslavije.

Od aerodromskih službi saznaje se da se Anđelina kratko zadržala na aerodromu te da je odlučila da neće prespavati ni u jednom od sarajevskih hotela, nego negdevan grada.
Inače, mirne Brione tokom dana okupiralo je mnoštvo znatiželjnih posetilaca: novinara, fotoreporterA, obožavaoca... Svi su doplovili do nacionalnog parka iz istog razloga, da se samo na trenutak sretnu sa holivudskom zvezdom. Ipak, oko 16 sati iz pozorišta “Ulysses” stiglo je obaveštenje koje se ostrvom proširilo brzinom munje, da je Anđelina otkazala dolazak u Hrvatsku.
"Njeno osiguranje procenilo je da neće moći da joj osigura mir niti da je zaštiti od medija, pa su nam upravo potvrdili da Anđelina, na žalost, neće doći na Brione”, izjavila je menadžerka za odnose sa javnošću pozorišta Marina Vujčić.

Glumci iz predstave "Kralj Lir", koju je Anđelina trebala da pogleda večeras, bili su razočarani vešću, kao i drugi poznati Hrvati koji su upravo zbog nje došli na Brione. A da bi se ovakav scenario mogao odigrati, bilo je jasno i nekoliko sati pre. Naime, bilo je najavljeno da Anđelina u Hrvatsku dolazi zbog Šerbedžije koga želi da angažuje u novom filmu koji će sama režirati. Njen domaćin trebao ju je i dočekati na aerodromu u Puli, te dopratiti na Brione, do vile u kojoj je trebala da bude smeštena. Ali, oko 14 sati Rade je u društvu ćerke Lucije doplovio do Briona. Nisu bili raspoloženi za izjave. On se uputio u hotel, a Lucija je prošetala do zgrade u kojoj su se glumci pripremali za nastup.

Ali, zbog medijskog pritiska, kao i u aprilu kada je iz istog razloga sa Bredom Pitom zaobišla Dubrovnik, Anđelina je odlučila da preskoči i posetu Brionima. Šerbedžija je prije osam godina najavljivao i dolazak Toma Kruza sa tadašnjom verenicom Penelopom Kruz, takođe na predstavu "Kralj Lir", ali i oni su tada u poslednjem trenutku otkazali dolazak.
Osim članova pozorišta "Ulysses", na brionskom šetlištu pojavili su se i drugi poznati Hrvati. Prva je brodom doplovila Alka Vuica. Odlično raspoložena, nije sebi dozvolola da joj dan pokvari vest da ipak neće letovati na istom mestu kao i Anđelina. Ubrzo joj se pridružila i glumica Mia Begović.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар