Atraktivna pevačica Anabela Đogani odlučila je da uspori svoju vezu sa manekenom Mladenom Radulovićem i da je ne okonča brakom do daljnjeg. Poučena pređašnim iskustvom, ne želi da žuri i ishitreno donosi odluke.

Pošto je pre godinu dana izašla iz veoma mučnog i bolnog razvoda sa Gagijem, sada je dovoljno jaka, pronašla je sebe i smatra da još uvek nije pravi trenutak za udaju. Uživa u svojoj vezi sa Mladenom i ni on, a ni ona nikuda ne žure, bitno im je da je lepo.

"U jednom trenutku kada je već nekako postalo jasno da ćemo sklopiti brak, upitala sam se čemu žurba?! Naša veza od početka se odvijala pred kamerama, a ni kada smo napustili kuću Velikog brata medijski pritisak nije jenjavao. Ne kažem da mi nismo delimično krivi za to, ali u jednom momentu shvatila sam da je dosta. I pomislila sam: pa zašto srljati u nešto, a bez ikakve potrebe? Mladenov i moj odnos je dovoljno snažan da još nema potrebe da ga nadograđujemo na taj način. Uvek sam slušala svoje srce, a to činim i sada. Ako mi srce kaže da je potpis neophodan, ja ću se potpisati, ali za sada nije tako", rekla je Anabela.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар