Dekolte je oduvek bio jedan od najinteresantnijih delova na telu žene i mesto gde se uvek pogled prvo uputi, kako kod muškaraca, tako i kod pripadnica lepšeg pola.

Titulu najlepšeg dekoltea Srbije, takmičenja koje "Alo" organizuje već treću godinu, komotno bi mogle da ponesu i mnoge poznatije dame sa naše javne scene. Doduše, iako je estetika učinila svoje, to nije sprečilo domaće zvezde da sa stilom ponosno nose svoje grudi kao da su dar „majke prirode“. Poneti dosadašnjim iskustvima u vezi sa ženskim grudima, bili smo slobodni da među jakom konkurencijom odaberemo pet najboljih.

Jelena Karleuša: Seks bomba
Izazovna plavuša, majka dva deteta, žena koja o svojoj liniji i izgledu vodi podjednako računa kao i o intrigantnoj garderobi, po kojoj je već godinama poznata. Ova seks bomba ne okleva i ne posustaje u pokazivanju postojanja seksi mame i u tvrdnji da se žena nikada ne sme opustiti kad je u pitanju fizički izgled.

Kaja Duvnjak: Seksi brineta
Kada je reč o zanosnom dekolteu, sramota bi bilo izostaviti Katarinu - Kaju Duvnjak. Očigledni slučaj u kojem dobra genetika učini svoje, a ostvarena majka uspe sa stilom da nosi svoje grudi, pri tom ih nikada ne pruži na gotovs. Seksi brineta sa pozamašnim dekolteom se pre nekoliko godina slikala za jedan magazin u provokativnim pozama, ali je ipak ostala pri činjenici da je iako mlada, ipak sramežljiva mama.

Ana Nikolić: Nije sve u veličini
Paraćinka Ana Nikolić dokazuje da i diskretnije grudi mogu da budu podjednako provokativne kao i veliko poprsje. Pevačica je nedavno otišla korak dalje od svoje konkurencije, pa se slikala u mokroj providnoj majici i time potvrdila maštanja muškaraca i demantovala zle jezike koji su polemisali o veličini poprsja.

Ceca Ražnatović: Oduzima dah
Folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović je svojom markantnošću i prefinjenošću oduvek oduzimala dah muškarcima, ali i osvajala sve simpatije žena. Od mladog i neiskusnog „cvetka zanovetka“ vremenom postala je fatalna žena, u izazovnim haljinama i korsetima, koja kontroliše i vlada scenom i svojom publikom na jedinstven način kako to samo ona ume. Nedavno, posle dužeg vremena podsetila je fanove na svoje velike i lepe grudi slikajući se u izazovnom bikiniju i time zauzela prvo mesto na svim listama za najlepši dekolte.

Nataša Bekvalac: Najviđeniji silikoni
Na samom početku svoje karijere izazvala je veliki šok i interesovanje kod publike, kako uzdahe i divljenje kod muškaraca, tako i niz pitanja kod žena, poput „kako je ovako lepa?“ ili „šta li je uradila od operacija?“. Svojim dugogodišnjim pojavljivanjem Nata nam je pokazala da osim grudi ima i drugih atributa za pohvalu, iako su pre nekoliko godina osvanule njene slike iz jedne ordinacije za plastičnu hirurgiju. To je nikako nije poremetilo da nastavi sa prezentovanjem kako svog lepog poprsja, tako i izazovnog tela poput svake dame sa ukusom.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар