Samo deset dana nakon završetka rijalitija „Farma 2" i Zorica Brunclik je konačno progovorila za medije. Ružičasta ledi poručuje da će tužiti Miloša Bojanića i otkriva da joj se Duda Ivanović, majka Mine Kostić, izvinila za sve ružne reči koje je njena ćerka izgovorila iza pevačicinih leđa


"Čula sam da je Mina na „Farmu" ušla da bi me raskrinkala! Muka je naterala da uđe u rijaliti, jedino tako mogu da razumem odluku da ostavi šesnaestomesečno dete. Prijatno sam se iznenadila kad mi se njena majka javno izvinila.

Tim gestom je nokautirala svoju ćerku! Mina misli da me tangira bivša žena mog muža, a ne shvata da je samo ponizila tu pevačicu kad je uz njenu pesmu „razdrljila" svoj dekolte (Mina je u finalu rijalitija teatralno otpevala pesmu Vesne Zmijanac, bivše supruge Zoričinog muža Miroljuba Aranđelovića Kemiša, prim. aut.).
Brunclikova tvrdi da će joj Miloš Bojanić platiti za sve neistine.


"Miloš je previše laži izneo o meni, a najveća je da smo suprug i ja dobili stan dok sam bila u JUL-u. Nakon njegove izjave da me treba kamenovati osvestila sam se i odlučila da se oglasim u medijima. Podneću tužbu, pa neka oni odluče koliko novca je realno da mi se isplati. Inače, na Bojanića uopšte nisam ljubomorna, samo mi se ne dopada način na koji je došao do pobede", kaže pevačica.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 07 јул, 2010  

    I treba da je moli, jos malo i MINA ce moliti...ZOKO kraljice...

Постави коментар