Intrigantna spisateljica Isidora Bjelica u sredu će za sve dame zavisne od šopinga prirediti promociju knjige „Biblija za kupoholičarke“, koja predstavlja svojevrsni vodič kako proći što jeftinije u čak 40 zemalja sveta.

"Reč je o prvom svetskom vodiču za kupoholičarke, jer niko do sada nije obuhvatio celu zemaljsku kuglu", rekla nam je Isidora, kojoj su najomiljenije destinacije za pustošenje radnji Singapur i Havaji.

Moj muž voli da se šali da sam prešla dva puta više milja od Kristofera Kolumba i Ameriga Vespučija zajedno da bih napisala ovu knjigu, tako da smo taj podatak utisnuli na korice. Napisala sam deset kupoholičarskih zapovesti, ali sigurna sam da će svaka kupoholičarka smisliti svoje kada pročita knjigu.

Mada se Isidorina „Biblija“ još nije pojavila u prodaji, spisateljica uveliko radi na novom romanu „Zagubljena ljubav Laze Kostića“, koji, na njen svojstven način, govori o ljubavnom mitu između poznatog srpskog književnika i čuvene lepotice Lenke Dunđerski.

Svetska putnica nema običaj da putuje tokom leta, jer, kako kaže, nema pare za bacanje na preskupe aranžmane u sezoni, tako da će se odmarati u Beogradu i porodičnoj kući u Crnoj Gori:

"Svi negde putuju u julu i avgustu, ali ja nemam običaj da se ‘ladim na moru u ovo doba. Mnogo je, bre, skupo. Ostalo je još nekoliko svetskih destinacija na koje moja noga nije kročila, recimo Južna Afrika, koju ću posetiti sledeće zime, prenose Novosti.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар