Fotografije Anđeline Džoli u nizu nastranih sado-mazo poza nedavno je objavio američki tabloid “Star”, zatekle su poznatu glumicu usred promocije novog filma. Fotografije su objavljene u neautoriziranoj Anđelinonoj biografiji “Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story” koju je napisao Endrju Morton, a koja bi trebalo da bude objavljena idućeg meseca.

Na crno-belim fotografijama vide joj se grudi na kojima su joj bradavice prekrivene krstićima od crnog selotejpa, a oko vrata ima pseću ogrlicu.
Na jednoj ima povez oko očiju, na drugoj oko usta, dok je na trećoj samo u tangama i kaubojskom šeširu. Džolijeva je poznata po skandalima, pa je ovo samo jedan u nizu. Svojevremeno je sočno poljubila brata na dodeli Oskara, a vezu s Bilijem Bobom Tortonom zapečatila je bočicom krvi. Priznala je i da je imala lezbijsku vezu te da je u naletima strasti povređivala sebe i partnera. Morton je u knjizi napisao i da je glumica svojevremeno iznajmila plaćenog ubicu da je ubije. Čovek joj je rekao da malo razmisli pa je Džolijeva odustala od prvobitne namere.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар