Mina Kostić tvrdi da se još uvek nije oporavila od „Farme” i da sve emotivne rane iz rijalitija leči uz pomoć ćerke Anastasije i dečka Igora. Iako imaju isto prezime – Kostić, Mina i Igor nisu u braku i ne planiraju da stanu na ludi kamen! Pevačica tvrdi da se više neće udavati, jer je posle braka sa biznismenom Tikom ostala bez ičega!

"Verujem u pravu ljubav i razumevanje, ali ne i u brak! Meni je brak doneo samo loše, ostala sam bez ičega, a sve sam stekla sama. Kroz sve to zajedno sa mnom je prošla i moja mama Duda, koja je u moj brak uložila novac, trud i emocije. Sada ne bih smela da dozvolim sebi nijednu grešku. Zašto bih žurila, isto se prezivamo i viđamo se svaki dan", kaže pevačica, koja i dalje živi kod majke i kroz smeh dodaje da će se kod Igora preseliti kada kupi vilu!

"Na „Farmi” sam se uverila koliko su ljudi ljubomorni, zlobni i gaze preko mrtvih. Ili su oni igrali dobru igru, ili sam ja negde pogrešila", rekla je Mina, koja se još uvek nije čula sa reperom Đusom, sestrićem majke koja ju je usvojila i kojeg je doživljavala kao brata.

"Ne interesuje me da li i zbog čega se naljutio, jer sam preokupirana svojim detetom. Ne razmišljam o Đusu, hoću da se posvetim sebi. Imam 35 godina, a još uvek ne umem da procenim ljude", tvrdi Mina.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 26 јул, 2010  

    pa on je nije zvao to znaci da se on nje odrekao a ona sad vice kao da nju djus nezanima a ustvari je djus nju odjebao

Постави коментар