Miloš Bojanić planira da leto provede ploveći morem u katamaranu vrednom 35.000 evra. 
Osim pet kuća, Miloš Bojanić je vlasnik i katamarana, za koji je pre odlaska na imanje u Lisoviću iskeširao 35.000 evra.

Pobednik “Farme” brodić je kupio u Americi i sada se uveliko sprema da naredne dane provede krstareći morem. Isplovljavaće iz Herceg Novog, gde mu se nalazi jedna od pomenutih gajbi, a na pučini će pokušati da zaboravi sve što mu se dešavalo tokom rijalitija i nakon njega.

"Kupio sam to plovilo pre nego što sam ušao na Farmu. Koštalo me je 35.000 evra i nije mi žao, s obzirom na to da imam kuću na moru i da sam preko leta uglavnom tamo. Uvezao sam ga iz Amerike, a samo transport dovde koštao me je 7.000 evra. Inače, plovilo je registrovano na moju suprugu Branku", kratko nam je kazao Lošmi, ne želeći da otkriva detalje kuda će sve ploviti niti koliko osoba može da stane na katamaran. Baš kao što nije želeo ni da nam kaže da li će nekoga od farmera zvati u goste. Recimo, Draganu i Minu.

Jedno je sigurno: kad se otisne daleko od obale, neće se plašiti da će mu odnekuda izroniti Firči ili Maca. Napokon će moći da malo zaboravi na Farmu, prenosi Kurir.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

7 коментара

  1. Анониман // 10 јул, 2010  

    Da Bog da se prevrnuo u sred mora !!!
    Gad !!! Fuuuj fuuuuj fuuuj

  2. Анониман // 10 јул, 2010  

    Smrda jedan matoriiii

  3. Анониман // 10 јул, 2010  

    Juneća glava... vidi ga molim te kao majmun neki... strasno koliko je odvratan... fuuuuuj

  4. Анониман // 10 јул, 2010  

    hahahahah...sto ste ljubomorni,jeste da je juneca glava, a sto vas boli sto je covek bogat?E braco moja i sestre, vidim ja da je ona izreka DA KOMSIJI CRKNE KRAVA jos uvek kod nas i nikad necemo nauciti da gledamo svoja posla.STRASNO!!!!

  5. Анониман // 10 јул, 2010  

    Jadan je i on i njegovi fanovi.

  6. Анониман // 11 јул, 2010  

    OooooooooooooooO Miloshe pukla ti pedala

  7. Анониман // 10 август, 2010  

    Ceo izbor takmicara za nagradu je fuj,a ko je osvojio , pravo razocarenje fuj fuj, naqjgora osoba u Srbiji i dalje, pre podne mrzi sebe popodne ceo svet. Nacin na koji je dosao do nagrade je neljudski i bolje da sve pokloni deci bez roditelja, invalidima...onda ce mu Srbija oprostiti

Постави коментар