Holivudska megazvezda Mel Gibson (54) rešio je da posle nekoliko decenija života napusti Ameriku, a prvi korak je prodaja velelepnog imanja u Njujorku!

Razočarana i obeščašćena zvezda „Hrabrog srca“, koju očekuju tužbe za porodično nasilje, prodao je kopiju palate engleske dinastije Tudor, poznatiju kao „Farma stari mlin“ (Old Mill Farm), za 16 miliona funti.
U kakvom se stanju nalazi Mel Gibson, posle pune medijske pažnje tokom „rata“ sa bivšom devojkom i ruskim supermodelom Oksanom Grigorjevom (40), pokazuje činjenica da je vila prodata za 10 miliona funti manje od početne cene.
To, međutim, nije jedina nekretnina koju „drumski ratnik“ prodaje, jer se od pre nekoliko dana na tržištu nekretnina nalazi i njegov dom u Malibuu, čuvenom kalifornijskom odmaralištu zvezda „Lavender Hill Farm“. Zainteresovani kupac trebalo bi da izdvoji oko 10 miliona funti, ali ako se uzme u obzir Gibsonov očaj, može se očekivati da se i ova kuća proda u bescenje.
Prema rečima njegovih prijatelja, Mel planira da se vrati u Australiju, gde je i odrastao i odakle se u 12. godini uputio ka Americi.

Gibson tvrdi da se ne radi o begu, već da je spreman da se suoči sa Oksaninim optužbama.
Na stranu Mela Gibsona je stala i njegova bivša supruga Robin, koja je „šokirana Oksaninim optužbama“. Ona kaže da Mela nikada nije videla u nasilnom raspoloženju.
"Ona ga je ubedila da mora da pobegne iz Holivuda na svoj ranč, gde će naći mir sa njom i njihovo sedmoro dece", kaže izvor blizak Melu Gibsonu.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар