Marijana Mateus i njen bivši suprug Lotar Mateus planiraju da svoje prijateljstvo, a možda i staru strast osveže romantičnim putovanjem u Budimpeštu, gde će, između ostalog, prisustvovati trkama Formule 1.

Naime, fudbalski trener, koji je u sredu u Beogradu prisustvovao fudbalskoj utakmici između Partizana i finskog prvaka HJK iz Helsinkija, produžio je svoj boravak u srpskoj prestonici, gde je obišao nekoliko poznatih noćnih klubova i nakratko se susreo na kafi s Marijanom, da bi se dogovorili i u vezi s putovanjem u Mađarsku.

Tako će se poznati par vratiti na „mesto zločina“, jer, podsetimo, sada već davne 2003. jedna od prvih njihovih zajedničkih fotografija koja se pojavila u javnosti bila je baš sa takmičenja Formule 1 u Budimpešti. Cela srpska, a i svetska javnost tada je saznala za novu ljubav starog šmekera, poznatog po burnom ljubavnom životu, nekoliko brakova i „čoporu“ dece, a i Marijana je isplivala u javnost, kojoj je postala dodatno zanimljiva i kao bivša supruga i majka troje dece novosadskog „kralja šećera“ Miodraga - Koleta Kostića (i tadašnjeg verenika Nataše Bekvalac).

"Lotar je duboko povređen Lilijaninim neverstvom i čvrsto uveren u to da se razvede, ali nije baš načisto da li utehu treba da traži u Marijaninom zagrljaju. Uprkos prilično ružnom razvodu, njih dvoje su ostali dobri prijatelji i u redovnom su kontaktu. Smatrao je da bi bilo odlično da zajedno odu u Budimpeštu i tamo provedu nekoliko dana, a usput i da odu na trke Formule 1, koju oboje obožavaju da gledaju. Marijana želi da ga sačuva od radoznalih medija, pa je izuzetno rezervisana prema svim njihovim pokušajima da ih eventualno snime zajedno. I Lotar je zamolio da ga ispoštuje, kao i situaciju u kojoj je trenutno i da njihovu intimu ne deli sa drugima, pogotovo novinarima", rekao nam je neimenovani izvor blizak slavnom paru.

"Nikada nisam tražio ženu, to se desi samo od sebe. Takve stvari se ne planiraju", rekao je slavni sportista na pitanje da li planira da se ponovo ženi...
Ipak, pred nekadašnjim ljubavnicima je veliko iskušenje jer povratak na „mesto zločina“, u Budimpeštu, može ponovo da uzburka emocije, posebno sada kada je Lotar doživeo teško razočaranje u ljubav...

Marijana odbrojava dane u Budvi
Srpska džetseterka, dizajnerka i književnica Marijana Mateus vreme do susreta sa svojim bivšim suprugom kratila je odmarajući se na Crnogorskom primorju. Uvek namontirana, sa obaveznom šminkom i trendseterskim krpicama, zgodna plavuša se ovog puta baš opustila, valjda i zbog toga što je u letovanju uživala sa drugaricama, a ne u muškom društvu. Naš paparaco uspeo je da je uslika kako se opušta u jednom od budvanskih kafića. Sudeći po fotografijama, u jednom trenutku je pošteno ogladnela, pa je navalila na ukusne specijalitete koje je potom zalivala vodom i belim vinom.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар