Srpska glumica Katarina Radivojević zadaje glavobolje rediteljima i producentima hrvatske serije ‘Najbolje godine’ pred početak snimanja druge sezone, preneli su tamošnji mediji.

Radivojevićeva, koja tumači glavnu ulogu, iz nekog razloga nije zadovoljna činjenicom da će se ekipi serije u novoj sezoni pridružiti voditeljka Nikolina Pišek, pa je pred produkciju stavila zahtev da se ni u jednoj sceni ne pojavi sa njom. Ukoliko budu delile scene, Katarina traži da se zajednički kadrovi snime odvojeno, pa posle montiraju, prenosi 24sata.hr.

„Nije tajna da prema Katarini postoji animozitet pojedinih kolega, a šuška se da je “ne miriše” ni Jelena Veljača, glumica i producent serije, koja je navodno zaslužna što će Pišekova igrati u drugoj sezoni. Reditelji su na teškim mukama, jer srpska glumica tumači glavni lik, pa poslednjih dana traže rešenje kako bi zadovoljili obe strane,“ rekao je jedan izvor.

Novinari ‘Kurira’ pozvali su obe lepotice i pitali za komentar.

„Snimanje još nije počelo, pa se nas dve nismo ni srele. Inače, moje scene treba da se snimaju u septembru, pa ćemo videti tada šta će biti,“ rekla je Nikolina, dok je Katarina demantovala ovu vest: „Nije tačno da sam tražila da Nikolina i ja ne snimamo zajedničke scene, a to se neće desiti jer po scenariju nemamo zajedničke scene.“

Izvor: SrbijaNet

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар