Bivša učesnica „Velikog brata VIP“, pevačica Katarina Ostojić Duvnjak, poznatija kao Kaja, direktno je bacila rukavicu u lice svojoj koleginici Tijani Dapčević kada ju je nazvala ni manje ni više nego kobilom, pardon, da budemo precizni, bedevijom.

Naime, spominjući razloge i glavnog krivca zbog kojeg je neko vreme bila zabranjena na Televiziji „Pink“, u intervjuu koji je dala za magazin „Svet“, Kaja je koleginicu koja joj je to smestila opisala kao nekog ko ogovara koga stigne.

"Raspitivala sam se i pokušavala da dokučim koji je razlog bojkota i od proverenih izvora došla do informacije da mi je sve napakovala koleginica. U pitanju je bedevija koja se već godinama vuče po estradi, ogovara koga stigne i ljudima pravi probleme. Radi se o muškobanjastoj pevačici koja želi da da gol. Bar tako ide neka njena pesmičica", rekla je Kaja.
Iako nigde nije spomenula ime, sve indicije su vrlo jasno ukazivale na koga je mislila, a to je shvatila i sama Tijana kada smo je pozvali i preneli joj doslovce šta je Katarina rekla.

"Dotičnu sam upoznala pre sedam, osam godina u Novom Sadu na snimanju emisije „Niko kao ja“, čiji sam bila autor i voditelj. Sećam se da smo kroz te emisije promovisali pevače amatere i pružali im priliku da bar nakratko osete delić slave. Moj „Gol“ je nazvala pesmičicom, a živo me interesuje da li neko zna neku njenu pesmičicu", objašnjava nam Tijana, dodajući da ne zamera ništa koleginici.

"Neizmerno mi je drago što sam joj pomogla da dobije četiri strane u jednom od najtiražnijih nedeljnika u regionu, tako da mi je sada puno srce jer sam učinila jedno dobro delo i pomogla joj da se afirmiše. A što se bedevije tiče, ne znam šta je to", završava Dapčevićeva.

U želji da čujemo Katarinin komentar na Tijaninu reakciju, stupili smo u kontakt sa njom:
"Nisam želela da se spuštam spominjući Tijanino ime, tako da ni sada ne želim još više da se spuštam komentarišući ove gluposti. Reći ću samo da i ja volim da činim dobra dela, pa sam tako njenu pesmičicu „Gol“, koja nešto nije baš prošla zapaženo, promovisala i u svom intervjuu", rekla je Kaja za „Alo!“.

Krupna građa

Bedevija: kobila, turcizam. Izraz se koristi za debele žene, po mogućstvu loše našminkane. Devojka krupne građe, obavezno napadno obučena, sa jako istaknutim svim oblinama.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар