Muzičar Ivan Fece Firči bio je protivteža pobedniku Milošu Bojanići i zbog toga se susreo sa mnogim problemima po završetku „Farme“. Sada mu prete, ali on kaže da se ne plaši.

- Postoje organizovane grupe koje imaju za cilj da mi oduzmu život. Dok sam bio na farmi, na ulici su mi napadali devojku, imam stotine smrtnih pretnji. Moj prijatelj je završio u Urgentnom centru razbijene lobanje samo zato što je kroz osmeh rekao da me poznaje.

Dakle, imam više nego dovoljno primera da je u ovoj zemlji nemoguće imati različito mišljenje, pa kakvo god da je. U demokratskoj zemlji u kojoj svako ima pravo na mišljenje, preti se batinama! Pa na čast neka vam služi! Ali mene to ne brine, zamisli da se svi okrenu kada dođe sila i poruči:

E sada ćuti da ne dobiješ batine.“ Pa gde bi završili? A pri svemu tome ovaj ludak (Miloš Bojanić, prim. nov.) otvoreno i ozbiljno poziva na etičku i nacionalnu netrpeljivost. To je čist primitivizam koji bi trebalo osuditi, a ne veličati i slaviti. Njegovi fanovi su vikali „proterajte sve Mađare i homoseksualce“. Pa postoji Ustav, pravni sistem i svi ostali kodeksi koji to osuđuju i kažnjavaju. A „mi“ ga podižemo na pijedestal. E, samo nek je on nama „žrtva“, nek priča on šta hoćeš, ali samo da je „žrtva“, prenosi Blic.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

5 коментара

  1. Анониман // 01 јул, 2010  

    Milos covek koji je od Mace napravio fasistu ,a od Fircija ustashu,covek za koga je to igrica ,dok ce neandertalci fizicki pokusavati zbog toga napakostiti Maci i Firciji. Milos pobednik farme i pravi srbin Maaa bravo Srbijo ! Jadna li si ...

  2. Анониман // 01 јул, 2010  

    FIRCI TUZI GA, JER TE JE OKARAKTERISAO USTASOM KOD NISKOINTELIGENTNIH LJUDI I JER TI JE ZIVOT U OPASNOSTI KAO I TVOJIH CERKI ZBOG TOGA!
    TIM BOJANICEVIM GLASACIMA SU PSOVKE KAO DOBAR DAN,A OVDE GLUME PAMET ,JER IM JE BITNO SAMO NJEGOVO NEARTIKULISANO PEVANJE,DOK SU DOKAZALI SVOJU KULTURU I PAMET UKLJUCENJIMA UZIVO U EMISIJAMA NA PINKU!

  3. Анониман // 01 јул, 2010  

    bolje i nisi zaslužio firči,netreba nikoga dirati iz tvog okruženja ali ti si DNO DNA!!!!!!!!!!!!1

  4. Анониман // 04 јул, 2010  

    PA JA MISLI DA CE FIRCIJA PROGUTATI MRAK I BIT CE MU KASNO DA SHVATI NEKE STVARI

  5. Анониман // 05 јул, 2010  

    Znaci da Srbijom jos uvek vlada duboki mrak i uopste se ne nazire svetlo na kraju tunela.Jadna zemljo u kojoj je Milos BojaniclideBolje nismo ni zasluzili na zalost.

Постави коментар