Dragan Marinković Maca, drugoplasirani na "Farmi 2", poručuje da nikad neće zakopati ratne sekire sa Milošem Bojanićem! Sebe ne smatra večitim gubitnikom u rijaliti-programima i zadovoljan je učešćem u Pinkovom šouu.
"Zadovoljan sam i ne kajem se ni zbog čega. Učešće u rijalitiju može da bude kontraproduktivno za karijeru, ali po moju nije bilo. Sada mi se vraća osmeh na lice, punim baterije i akumuliram toplu reč i zagrljaje", kaže Maca za "Press" i priča šta posle svega misli o Bojaniću: "Ja ni u čiju privatnost ne ulazim i ne volim kada neko pokuša da uđe u moju privatnost i moj džep. Čovek je makijavelista i stojim iza svega što sam rekao. Posle svega, ne bih mu pružio ruku, jer su naš način života i stavovi dijametralno suprotni."

A kako komentariše Bojanićeve izjave da je bio na strani "Zelenih beretki"? "Rastao sam u višenacionalnoj sredini i ne volim da se vređamo na taj način. Ne bih raspravljao o tim navodima, jer sam pacifista, čist i neokaljan. Ljudi kao on me ovde nazivaju balijom, a maliciozni u Sarajevu me zovu Srbenda. Nemam šta da pričam sa ljudima koji su ostrašćeni", odgovara glumac i voditelj, koji ne smatra da je svađama pomogao Bojaniću da pobedi: "Nisam mu ja davao krila. Čak sam pokušavao da ga smirim kada je počeo da me naziva propalim glumcem. Spletom okolnosti on je od nefavorita postao favorit", kaže Maca.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 03 јул, 2010  

    Dragane Marinkovicu Macane nas ostao si i bio legenda dovoljno te je bilo gledati i smijati se tv ojim glupostima a ko ih je razumjeo a ko nije e to je vec drugi par cipela.Pusti papka ba nek prica on se hrani tim nego sto jedino te price doticu papke kao sto je on,ma cim se neko javi telefonski znas da je njegov nevidis mu cehru ali po glasu........samo naprijed i u Pulu i na snimanje s Mirom Furlan

  2. Анониман // 05 септембар, 2010  

    e moj macane ti nisi niti ces ikada u Bosni biti Srbenda znas ti to dobro, otisao si u Srbiju za boljim zivotom koliko moze biti bolji, jer kao sto i sam vidis bez obzira sto si Dragan ti za nih se prije svega bosanac i kako te jos nisu nazivali nezelim ni da pricam, ostani takav kakav jesi prkosi papcima jer oni nikad nemogu i nece biti TI

Постави коментар