Naša najpoznatija folk pevačica, Ceca Ražnatović, vredno radi na objavljivanju novog albuma, a jednu od pesama će potpisati i Marija Šerifović. "Ovo je prva kompozicija koju u životu potpisujem. Nisam ni slutila da imam dara za to. Istog trenutka kada sam napisala pesmu, znala sam da je niko osim Cece ne može tako dobro izvesti, jer je ona broj jedan u vrsti muzike koju peva.

"Srećna sam što će se baš na njenom albumu naći moj prvi autorski rukopis, a i njoj je drago što će pevati moju kompoziciju. Nije se dvoumila kada sam joj odnela pesmu i pustila da čuje. Odmah je poželela da je snimi", kaže Marija, ali i ističe da će tekst za ovu kompoziciju napisati Marija Tucaković. Marina, koja je trenutno u Italiji puni baterije za nove radne pobede, i ne krije da uživa radeći za Cecu.

"Uživam dok radim pesme za Cecu, ona je veoma zahvalan saradnik. To je zvezda koja, kada su tekstovi u pitanju, nema nikakve specijalne želje, tako da su mi odrešene ruke da pišem kako je doživljavam i ono što znam da će ona da „iznese". Jedva čekam da album izađe”, rekla je Marina. Osim Marije i Marine, pesme za Cecin CD piše i Biljana Spasić. “Ceca i ja se nekoliko godina družimo, a iz tog prijateljstva proizašla je i saradnja. Sa njom je lako raditi jer je veliki profesionalac i tačno zna kakvu pesmu želi. Pesma koju sam ja radila je prava ženska, pravljena od onih slika iz stvarnog života koje nam naprave suze u očima, ali nas i ojačaju”, rekla je Biljana za “Press”. Ceca je nedavno izjavila da će na novom albumu uvrstiti i pesmu Bore Đorđevića.

Posle 15 godina ponovo sarađujem sa Čorbom, koji mi je 1995. godine napisao baladu ‘Šta još možeš da mi daš", rekla je Ceca, a mi vam prenosimo delove pesama “Rođena nisam za ljubav" koju potpusuje Biljana Spasić, i balade „Nema duge posle tuge" Marine Tucaković.


„Rođena nisam za ljubav"
Rođena nisam za ljubav,
ljubav me nije volela,
spustila me je sve do dna.
I svako kog sam ljubila
il' ode, il' sam otišla
od svih si jači, ostani!

„Nema duge posle tuge"
U mraku sedim na mestu
gde si sedeo, čekam da
život mi vrati što je uzeo.
Na srcu puca mi led,
tamo se vidi dno, na njemu
ti i ja sada smo zajedno.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар