Velika popularnost "Farme“ i izuzetna gledanost ovog rijalitija naveli su Željka Mitrovića, vlasnika Pinka, da učesnike šoua povede na krstarenje Mediteranom! Tako će se "fensi seljaci“ na njegovu luksuznu jahtu "sansiker 105“ ukrcati već sredinom iduće sedmice, a kuda će ploviti i koliko će uživancija trajati, još uvek je tajna.
Ovu informaciju je potvrdio za "Kurir" i jedan od budućih Željkovih "mornara“, koji je želeo da ostane anoniman: "Sve nas farmere Mitrović je odlučio da počasti jednim lepim provodom na moru, ali samo on zna kuda ćemo sve ići. Plan je da sa aerodroma 'Nikola Tesla' avionom kompanije 'Er Pink' odletimo u Split, gde je usidrena Žaljkova jahta", otkriva sagovornik i dodaje da nije sigurno da li će baš svi učesnici drugog serijala "Farme“ krenuti na krstarenje: "Većina je odmah prihvatila poziv, ali nekolicina se i dalje premišlja, jer će i tamo vreme morati da provode s Milošem Bojanićem. Izvesno je da će 'sansikerom' isploviti Ćeranići, Ivan Gavrilović, Marija Šerifović, i da ne nabrajam, dok još ne znam šta su odlučili Zorica Brunclik i Raka Radović." Jahta kojom će dojučerašnji stanovnici imanja u Lisoviću krstariti Mediteranom vredi više od deset miliona evra i na njoj može da boravi više od 25 ljudi.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 28 јун, 2010  

    opet sirotoj srpskoj raji gura prst u oko,ovaj Mitrovic sto na *posten* nacin zaradi svo to bogatstvo...ej Srbijo mako mila sta si sve zadojila

Постави коментар