U subotu će se na "Farmu" vratiti Milena Ćeranić, Maja Odžaklievska, Mirjana Božović i Gagi Đogani, koji će sa finalistima provesti poslednjih nedelju dana u šouu, ali se neće boriti za nagradu! Producenti su planirali da na imanje u Lisovićima vrate i Vladu Stanojevića, ali su odustali od toga jer se u nedelju nije pojavio u emisiji "Narod pita", gde je trebalo da se suoči sa Milenom Ćeranić.
"Iznenađen sam odlukom produkcije da zbog toga što se nisam pojavio u emisiji neću imati priliku da se vratim na 'Farmu'. Veoma kasno su mi javili da treba tamo da gostujem. Bio sam van Beograda i nije bilo šanse da stignem. Naglašavam da nemam problem da se suočim sa Milenom. Čak i da sam uspeo da stignem, ne znam šta bih imao novo da joj kažem. Ostajem pri odluci da ću nju i Nemanju tužiti zbog uvreda koje su izgovorili na 'Farmi' iza mojih leđa", rekao je za "Press" Vlada, prenosi Press.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 15 јун, 2010  

    vlado ti si car!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Анониман // 15 јун, 2010  

    U gaćama tvojim leži buđelar :))))

  3. Анониман // 17 јун, 2010  

    VLADO, suoci se vec jedanput sa ceranickom, ili sa obadvoje i zacepi im usta jednom za sva vremena, nema cega da se stidis. Reci sta imas pa nek se puse onda. Budi musko i zavrsi jednom s njima. Veeliki pozz iz Berlina

Постави коментар