Moje iskustvo je pokazalo da je ovo najbolja stranica koja nudi slanje SMS poruka sa kompjutera, iz prostog razloga što nema ograničavanja i možete slati u gotovo sve zemlje sveta i u sve mreže takođe. Pokazaću vam kako ceo proces funkcioniše i to korak po korak. Procedura se sastoji iz 10 koraka, ali kada ih jednom prođete kasnije možete slati vaše SMS poruke u svega par koraka. Potrudite se i isplatiće vam se.NAPOMENA: Jako je bitno napomenuti da sledeća tehnika funkcioniše jedino preko FIREFOX Mozilla pretraživača, tako da ako nemate Mozillu možete je preuzeti sa ove adrese: http://www.mozilla-europe.org/sr/firefox/

SPREMNI? KREĆEMO!

1. Iskopirajte adresu u Vaš Mozilla pretraživač: http://mjoy.com/m/desktop.htm

2. Izaberite Vašu zemlju, broj telefona (probajte ili sa 00381 ili +381 za Srbiju ili +387 za Bosnu). Kada to popunite upišite i zaštitni kod (security code) koji se nalazi ispod broja telefona koji ste prethodno uneli. On služi kao zaštita od zloupotrebe ovog servisa. 3. Kliknite sa "Join" i na Vaš mobilni telefon će stići poruka u roku od par sekundi. Naravno pod uslovom da ste sve lepo popunili u suprotnom će Vam reći da broj nije dobar (probate 00381... ili +381...).
Pre nego što odemo na adresu koju smo dobili u SMS poruci prvo ćemo staviti dodatak za Vaš Mozilla Firefox pretraživač koji će prevariti servis kako bi mislio da surfujete sa mobilnog telefona.

4. Kliknite na sledeći link: https://addons.mozilla.org/downloads/latest/59/addon-59-latest.xpi i instalirajte ovaj dodatak za Vaš pretraživač!

5. Nako što je dodatak instaliran ponovo pokrenite Firefox (Restart Firefox) - Izađite i ponovo uđite  u Vaš Firefox!

6. Zatim kliknite na meni TOOLS, pa Default user Agent i izaberite IPHONE 3.0 ...
Ako Vam je Firefox na srpskom, onda umesto TOOLS potražite na vrhu Firefoxa ALATI ili ALATKE, zatim Defaul user Agent, pa odaberite IPHONE 3.0.

7. Sada prepišite link (adresu) koji ste dobili u SMS poruci na svoj mobilni telefon. Svesni smo da je ovaj kod malo duži, ali tako smo bližu završetku celog procesa, pa nije na odmet još malo pomučiti se kada se dobijaju besplatne poruke. Ovo je nažalost jedini način kako da dođete do istih. :)
Nakon toga će Vam se otvoriti ovakav prozor:8. Kliknite na prvu ikonicu FREE TEXT (ikonica zelene boje) i otvoriće Vam se ovakav prozor:


9. Popunite polje gde piše TO, unesite željeni broj telefona na koji želite da pošaljete besplatnu SMS poruku. 

10. Odmah ispod unesite tekst Vaše poruke i na kraju pritisnite  ovu koverticu kako bi poslali poruku.

Ako ste pratili naša uputstva napisaće Vam "Your message has been sent" ili "Vaša poruka je poslata".

Na vrhu stranice se nalazi broj kredita koji možete da iskoristite za slanje poruka. Trenutno je na slici broj od 105 poruka. Da biste povećali kredit samo kliknite na neku od reklama na njihovom sajtu i kada završite samo kliknite BACK na Firefox ili na tastaturi jednim pritiskom dugmeta Backspace.

Kada ste završili sa slanjem SMS poruka idite na TOOLS, pa vratite Default user Agent (prva opcija u nizu). Svaki sledeći put kada budete želeli da šaljete samo vratite ovo podešavanje na Iphone, a u slučaju da zaboravite šta treba da uradite tu je uvek Vaš SAMO PROVERENO sajt da se podsetite. Uživajte. ;)


P.S. Za bilo kakve nejasnoće ili probleme oko procesa ili korišćenja ovog servisa molimo Vas da nam se obratite. :)

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

13 коментара

 1. Анониман // 27 јун, 2010  

  Super. Upravo sam poslala dečku poruku. ^_^

 2. Анониман // 27 јун, 2010  

  Хвала Богу, па један сервис за слање порука да ради !!!

 3. Анониман // 29 јун, 2010  

  meni ne stuze poruka na mob,vise x sam probala i nece nikako...
  pomagajteeeeeeeeeeeee

 4. Анониман // 13 јул, 2010  

  a kako da d0bijem0 0we kredite 0pet?? i meni ne skida jedna p0ruka 1 kredit, wec 21 :/ zasht0 to tako?

 5. Анониман // 23 јул, 2010  

  Jel su poruke stvarno besplatne?Pitam jer cesto pise besplatno a nije...Hvala unapred...

 6. Unknown // 30 јул, 2010  

  PORUKA UPSTE NE STIZE!!! Za srbiju se kuca 00381 ili +381 ali nece da prihvati!!! MOLIM OBJASNJENJE!!!Sve sam radila kako treba tako da ima neka greska!!!

 7. Анониман // 16 август, 2010  

  radiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i hvalaaaaaaaa

 8. Анониман // 29 август, 2010  

  A ovaj kome saljem poruku,moze li on meni da odg.?

 9. Анониман // 01 септембар, 2010  

  Strava radi! Malo sam imala problema u početku sa pozivnim brojem, ali je posle proradilo.
  Hvala vam puno!!!

 10. Admin // 01 септембар, 2010  

  @A ovaj kome saljem poruku,moze li on meni da odg.?

  Može jedino da vam odgovori na Vaš pravi broj mobilnog. Ne može da Vam stigne poruka na ovaj servis. Bar koliko smo mi testirali.

 11. Admin // 01 септембар, 2010  

  @PORUKA UPSTE NE STIZE!!! Za srbiju se kuca 00381 ili +381 ali nece da prihvati!!! MOLIM OBJASNJENJE!!!Sve sam radila kako treba tako da ima neka greska!!!


  Katarina naš savet je da pokušate više puta obe kombinacije, jer nekad njihov servis prilikom prijavljivanja je malo tvrdoglav, ali ako probate par puta sigurno će proći. Mi smo testirali 4-5 puta i uvek je sve prošlo kako valja. U slučaju da i dalje budeš imala probleme sa registracijom pošalji nam mail na:

  info.samoprovereno@gmail.com

  I probaćemo da ti pomognemo, pa makar i preko skajpa ili nekog drugog četa.

  Pozdrav

 12. MariotheDj // 27 јануар, 2012  

  works 4 me! ;) Hvalaaa! :)

 13. Анониман // 27 јануар, 2012  

  meni trazi username i password, na tome sam stao, ne znam sta dalje

Постави коментар