Porodica Kardašijan važi za prave TV zvezde u Americi, budući da je njihov rijaliti ‘Keeping Up With Kardashians’ jedan od najgledanijih. Zahvaljujući toj emisiji, tri sestre Kortni, Kim i Kloi, postale su internacionalni seks simboli.


A nije teško pogoditi zašto – jedan pogled na ove fotografije objašnjava zašto muškarci širom sveta luduju za bujnim Jermenkama, a naročito za najpoznatijom – Kim.


Lepe sestre obukle su seksi jednodelne kupaće kostime i pozirale za časopis Vegas, za koji su i ispričale svoje životne priče. Kortni ima bebu čije rađanje su gledaoci televizije Entertainment imali priliku da vide, Kloi je udata za košarkaša LA Lejkersa Lamara Odoma, a Kim je odnedavno sama, jer je raskinula sa dečkom Redžijem Bušom, posle čega se za utehu obratila upravo sestrama.
„To što sam bila u Majamiju sa sestrama stvarno mi je pomoglo. Kad imate dobar sistem podrške, sve je lakše, nego kad niste okruženi ljudima kojima istinski verujete i u koje se možete pouzdati. Kad imate veliku porodicu, onda sve u životu postaje malo lakše,“ rekla je Kim, koja je na svoju Tviter stranicu postavila ove slike i tražila od obožavalaca da glasaju za najlepšu Kardašijan sestru, prenosi Crveni tepih.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар