Kopar bolji od Zvezde sa 2:1 (1:0) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Sloveniji.

Šampion Slovenije, Kopar, pobedio je srpskog osvajača Kupa, Crvenu zvezdu, rezultatom 2:1 (1:0), u prvoj prijateljskoj utakmici koju su crveno-beli odigrali na pripremama u Sloveniji.

Strelac jedinog gola za Zvezdu u 55. minutu bio je Marko Vešović, koji je ovog leta stigao iz podgoričke Budućnosti. Pobedu Slovencima obezbedili su Bubonja i Pavlin pogocima u 29. i 68. minutu.


I pored poraza trener beogradskog kluba Ratko Dostanić može da bude zadovoljan igrom svojih izabranika, s obzirom da je tek prva faza priprema za novu sezonu. Crveno-beli nisu bili kompletni jer su zbog povreda izostali Pavle Ninkov, Kadu i Isah.

Meč je odigran pred oko 300 gledalaca na terenu hotela "Arena", a među prisutnima bilo je i oko 30 pristalica Crvene zvezde iz Slovenije, kao i bivši as srpskog kluba Vladimir Jugović.

Sledeću utakmicu Zvezda igra u subotu 3. jula protiv Domžala.

CRVENA ZVEZDA: Stamenković, Mikić, Vilotić, Đorđević, Ignjatijević, Bogdanović, Savio, Jeremić, Lazović, Jevtić, Subašić. Igrali su još: Bajković, Savić, Mugoša, Nikolić, Vešović, Perović, Trifunović, Reljić, Binić, Spajić, Stojković.

KOPAR: Hasić, Marić, Handanagić, Kovačević, pavlin, Marčeta, Karić, Sesar, Strulža, Brulc, Bobonja.
Izvor: Mondo

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар