Nepunih 12 sati posle izbacivanja sa „Farme", Nemanja Stevanović je, po obavezi, gostovao u jutarnjem programu TV Pinka. Tada je rekao da je celu noć analizirao kako je predstavljen u medijima. “Cele noći nisam spavao, dugo sam pričao sa roditeljima o svemu, čitao štampu, gledao snimke na ‘Jutjubu’”, rekao je Nemanja, i dodao da mu je žao što je pristao da učestvuje u rijalitiju: ”Posebno mi je žao što sam ušao na 'Farmu' sa Milenom.
Moj cilj je bio da dobijem na popularnosti, da se na neki način izdvojim iz mase pevača, jer nas ima previše, i izborim za svoje parče hleba. A sada sebi zameram mnogo toga što sam radio na imanju. Nisam bio spreman za provokacije, nisam bio taktičar. Mnogi ljudi bili su u stanju da ti podmeću nogu zarad pobede", rekoa je Stevanović i pokušao da objasni da nije ljubomoran, već da je samo loše predstavljen! “Nisam hteo da reagujem na provokacije ali, kao neko ko je ušao sa devojkom, bio sam izložen tome. Nama dvoma je bilo užasno teško. Sa voljenom osobom si, a ne možeš da budeš intiman. Bili smo svesni kamera i nismo smeli da se među nama dogodi nešto više od poljupca. Tako smo nas dvoje, u stvari, postali kao drug i drugarica”, rekao je Nemanja koji je po izlasku video je snimak na kome je njegova draga, na Vladinu opasku da su mu sve devojke bile zgodne, uzvratila sa „hvala". “Video sam snimak i razgovaraću sa Milenom kada izađe. Mada, taj snimak je nešto čudan, kao da je montiran. Ljudi, shvatite, meni nije bilo bitno da li je on nju poljubio, to se desilo pre tri godine. I ja sam pre Milene imao devojke, kao i ona mladiće, ali sam poludeo jer sam poslednji saznao za to”, kazao je Nemanja koji se osvrnuo i na to što je u rijalitiju direktora Sašu Popovića nazvao ćorom. “Za Popovića sam to verovatno rekao u besu i afektu, ali se toga stvarno ne sećam. Ako je to što sam bio ljubomoran i izgovorio neke ružne reči merilo da izgubim posao i sve što sam postigao u životu, onda neka bude tako. Bio sam nepoverljiv i nesiguran u sebe. ‘Farma’ je posle mesec dana prestala da bude igra i postala noćna mora, a ja, zbog ugovora, nisam mogao da uhvatim Milenu za ruku i odem. Čuo sam da je Popović predložio Dragani da bude nova voditeljka „Grandovih" emisija i nemam ništa protiv toga, mene voditeljski posao više ne zanima”, rekao je Nemanja, a prenosi Press.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

6 коментара

 1. Анониман // 25 јун, 2010  

  pa kakva budala...

 2. Анониман // 25 јун, 2010  

  Mlad i kreten

 3. Анониман // 26 јун, 2010  

  hahahah...mamin i tatin sincic....

 4. Анониман // 28 јун, 2010  

  dusa pametna....

 5. Анониман // 28 јун, 2010  

  samo opusteno!!!!
  ko ih sisa...

 6. Nina // 29 јун, 2010  

  Strasno ljubomoran i grozan on je ustvari dolestan treba da se leci mislim da je njega razbolela Milena koja je samo jedna najobicnija droca...

Постави коментар