Prošle su dve nedelje od završetka „Evrosonga“, a izgleda da skandali tek počinju da stižu našeg predstavnika Milana Stankovića. Naime, najnovija vest koja se pojavila u medijima je da se pevač posvađao sa Sašom Popovićem i da je čak zabranjen u „Grandu“.


U prilog ovoj vesti se navodi i to što su svi očekivali da će prvi Milanov javni nastup biti u emisiji „Narod pita“, gde se nije pojavio ni on, ali ni „supervizor“ Žika Jakšić.
Spekuliše se i da je Popović već napravio plan Milanovih aktivnosti posle „Evrovizije“ i zakazao mu neke intervjue, što se pevaču nije svidelo, pa je odbio da to uradi. Neki kažu da se Stanković „vinuo u zvezde“, pa neće da sluša one koji su ga do juče promovisali i pomogli da napravi ono što danas jeste. Drugi kažu da Popović suviše naređuje i želi da uradi samo ono što on zamisli, tako da Milanu ne dozvoljava da karijeru vodi na način koji on želi, a treći da je Stanković vezan šestomesečnim ugovorom sa RTS-om zbog „Evrovizije“.
Želeli smo da proverimo ove navode i pozvali čelnika „Granda“ Sašu Popovića koji je samo lakonski prokomentarisao: 
- Nema svađe. Dezinformacija - bilo je sve što je za „Alo!“ povodom ovoga želeo da kaže Popović, prenosi Alo.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

4 коментара

  1. Анониман // 10 јун, 2010  

    Milan je casno predstavljao nasu zemlju i 13. to mesto nije uopste tako lose,ako se uzme u obzir da ni neki jaci konkurenti,poput Britanije nisu nesto ni zapazeni !Milane,glavu gore i ,nema sta sebi da prebacis ,ucinjeno je sto se moglo..

  2. Анониман // 11 јун, 2010  

    Čim je dečko digao glas i valjda odbio neka šeljačka naređenja,odmah sankcije.Prevrhunska je zvijezda sa previše karizme i stila i kvaliteta za balkanske seljačine.Nadam se da će nastaviti svoju karijeru,jer bila bi ogromna šteta kad bi izgubili takvog jedinstvenog pjevača na Balkanu..

    potencijane publike ima po cijeloj Europi i naravno Balkanu..pozz iz Hrvatske

  3. Анониман // 27 јун, 2010  

    On jedini ima mozga u tom nesrecnom grand cirkusu i nije mu mesto tu.Milane nemozes biti tu jel ti ipak imas svoje misljenje.

  4. Nina // 28 јун, 2010  

    Ja samo ne verujem da nas je predstavila pesma ovo je Balkan Milan super peva ali je pesma grozna da se ne lazemo.Ja sam gledala Evroviziju i bilo je mnogo boljih pesama od nase.Hajde samo da uporedimo pesmu Molitvu i ovu sada pesmu prosto je smesno da smo se pojavili sada sa ovom pesmom a ona prosle godine STRASNO moja stara cipela UZAS cak nismo ni usli u finale.OVE GODINE MOJ FAVORIT SU BILI RUMUNI NA EUROVIZIJI...

Постави коментар