Malo je falilo da se Raka Radović i Miloš Bojanić potuku na „Farmi"! Konflikt je nastao kad je gazda Firči kaznio farmere da ne spavaju po podne i ne piju kafu zato što Miloš nije izvršio njegovo naređenje. To je razbesnelo Raku, koji je počeo da viče na Miloša, što je folkera pogodilo


- Nemoj da vičeš, nisi u skupštini! Završio si sa političkom karijerom! Ti si propali političar i u Trsteniku te više ne bi zaposlili ni kao portira. Bio sam u tvom gradu i raspitao se malo o tebi - rekao je Miloš, što je političara razbesnelo.
Raka je skočio sa stolice i počeo da lupa rukama o sto!
- Ti si notorna budala i za to ti samo potvrda fali! Zakuni se u sinove da si bio u Trsteniku! Što lažeš?! - divljao je Raka i krenuo ka Milošu.
Tada se Maca isprečio između njih da ne bi došlo do tuče. Uz pogrdne reči svako je otišao na svoju stranu. Ova svađa uznemirila je sve VIP seljake - Zorica ih je zamolila da ne gaze preko mrtvih kad se svađaju, a Dragana je rekla da neće da se meša jer je njen nivo iznad svih farmera. Mina se posle ovoga razočarala i u Miloša, dok je Firči obećao da će se izviniti Bojaniću za sve što je rekao, ali da će mu tek nakon toga pokazati šta je „igrica". Nešto kasnije Maca je priznao Sajku da je mislio da će boravkom na „Farmi" lako zaraditi novac, ali da mu teško pada Miloševo maltretiranje, prenosi Press.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 05 јун, 2010  

    gledala sam gospodina Raku ,ako tako moze da se kaze ,kroz emisije pinka gde si gostovao i tad mi se nisi dopao jer ti nisi covek koji moze da razgovara i da cuje i svoju drugu stranu u nagativnom smislu, togas nastupas nasilnicki i bezobzirno gazis sve pred sobom, to smo vec gledali u nekoliko navrata gde si upotrebio i nasilje protiv decka koji ti je mogao biti sin, za sto nisi kaznjen, opet mi se cini da zadruga tolerise ovde pojedine licnosti , sto nije nikako opravdano. Neznam kako bi reagovao na postupke djusa koji je do maksimuma pocenio i navredio Milosa,takodje si se isti gospodine svrstao u grupu losih koji su itebe vredjali i hteli malte ne da izbace. Bolje bi bilo da si ostao u Trsteniku sa maskom svojom koju nosis pred narodom i svojim glasacima,nego sto si se tu pokazao u pravom svetlu takav kakav si, prljav,"intelektualac", tracara koji prenosi i slusa sta ce neko reci,sluga pokorni bez izabiranja gazde, jer nemase potreba, u stvari pravi selski djilkos mislim da znas sto je to
    meni je zao sto si sebi ti i nekoji drugi iz tog klana nanjeli stetu. Te pare za koje si tu nevrede i nemogu nadoknaditi to sto si sam sebe ponizio i pao na dno.

Постави коментар