Ni upozorenje producenata da smire strasti nije urodilo plodom - farmeri su se juče, uz prvu jutarnju kafu, žestoko posvađali ne birajući uvrede kojima su čašćavali jedni druge.


Gazda Firči je pokušao da natera slugu Miloša da poštuje sve što on naredi, nakon čega je izbio verbalni okršaj u koji su se uključili svi farmeri.

"Po cenu da me izbace sa Farme neću da trpim ovu torturu i iživljavanje. Vidiš da ti se i deca u video-poruci bekelje, zar to ne govori da treba da promeniš nenormalno ponašanje. Kretenu jedan, klasična budalo. Ja sam budali sluga", rekao je Miloš Firčiju, koji se sve vreme smeškao.

U svađu se ubrzo umešala Maja, koju je Bojanić nazvao Firčijevom sekretaricom.

"Nisi ti baba, ti si babetina! Brojao sam - samo osam puta si se okupala za sve ovo vreme! Kupaš se k'o kobila", siktao je Miloš, a Maja mu nije ostala dužna:

"Ćuti više! Bazdiš ovaj vazduh, mozak ti je osiromašen uranijumom. Taj smrad iz tvoje duše gori je od mog nekupanja", siktala je Maja, kojoj su se u raspravi pridružili Maca, Raka i Zorica.

Noć pre burnog jutra Bojanić je primetio da mu je neko sipao farbu na šešir. Iznervirani Miloš je Maci, za koga sumnja da je počinilac, polomio naočare za sunce, prenose Vesti-online.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 05 јун, 2010  

    Nije covek ni pogresio kad joj je rekao da je kobila ona to i jeste samo sto ona hoda na 2 noge

Постави коментар