Pevačica Maja Odžaklijevska napustiće Farmu, pošto je u duelu izgubila od glavnog "taktičara" Miloša Bojanića. Maja po sopstvenom priznanju nije učila za duel, pa je rezultat bio pet za Miloša, a tri za Maju, plus dva pitanja na koja farmeri nisu znali odgovor.
Konačan zbir poena i glasova publike bio je 89,04 za Miloša i 10,96 za Maju. Ovaj duel razlikovao se od ostalih i po tome što duelisti nisu jedno o drugome pričali sve najlepše. "Miloš je đule napravljeno od svega što ne valja", rekla je Maja, a Miloš dodao: "Maja je velika dama, koja se okupala osam puta za ovih 12 nedelja". "Ne bi trebalo da se takmičim sa nekim kao što je on. Dosadili su mi večiti konflikti. Zlo eskalira", rekla je Maja."Ako nju ne pobedim, baciću se u bunar", bio je kratak Bojanić. U toku izbacivanja, premijerno je prikazan i spot za "Himnu Farme", u kojoj svi učesnici pevaju kako "sve to nije realnost", i kada izađu odatle, svi će jedni drugima oprostiti… Ali pregledi dana pričaju drugačiju priču, kada se među učesnicima češće čuju svađe i "biiiip", nego lepe reči i obećanja o prijateljstvu posle izlaska. Inače, veče za nominacije donelo je i jednu neobičnu zabranu, upravo zbog svađe, ni Miloš ni Firči do kraja rijalitija ne smeju da budu proglašeni za gazdu. A Firčijevo gazdovanje donelo je i dve dodatne muke za farmere, koji ne smeju više da dremaju popodne, niti da piju kafu!

Izvor: Mondo

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

 1. Анониман // 06 јун, 2010  

  N a r o d u -glasacima: --Cestitam cestitama sto ste stali na strani dobrog i postenog i sto ste se suprostavili zlu i pokvarenosti sa izbacivanjem jedne karike zla.
  --Treba nastaviti sa istom -izbaciti jos Fircija i Macu, pa da imamo pravu Farmu i posteno takmicenje za nagrade.

  --Ivan, gledanosastrane@yahoo.com

 2. Slavna@yahoo.com // 06 јун, 2010  

  Da li je ona jedna od "jacih"?
  Odlicno, krenuli su i oni da izlaze,
  kako rece Ivan, posle Fircija i Mace,
  moci cemo gledati jednu novu farmu,
  u najmanju ruku zadovoljstvo ce biti vece.

Постави коментар