Popularni voditelj Dragan Marinković Maca preksinoć se požalio zadruzi na nesnosne bolove u predelu leđa, zbog čega ga je odmah pregledao lekar.
Nakon što je producentima saopštio da ima zdravstvene probleme, na seosko imanje u Lisoviću stigao je i sanitet, kojim je Macu trebalo da prebace u bolnicu. “Lekarska ekipa pregledala je voditelja, propisala mu lekove i strogo mirovanje. Nakon toga Maca je legao u krevet, gde je ostao gotovo čitav naredni dan. Doktori su odlučili da ga odmah ne prebacuju u bolnicu, ali su naglasili da će ga sigurno smestiti na kliniku ako mu se posle uzimanja lekova i primanja injekcija zdravstveno stanje ne popravi”, otkrio je za “Kurir” izvor blizak organizaciji. Juče po podne Maca je ustao iz kreveta, ali i dalje redovno dobija injekcije, koje bi trebalo da mu smanje bolove. Bez obzira na to što mu je malo bolje, pitanje je da li će terapija biti dovoljna da mu sanira zdravstvene probleme, pa zbog svega toga ostaje da vidimo da li će popularni voditelj izdržati do kraja serijala ili će zbog više sile ipak morati ranije da napusti Farmu, prenosi Kurir.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

6 коментара

  1. Анониман // 06 јун, 2010  

    Idi više čoveče dosadio si Bogu i narodu aman.

  2. Анониман // 06 јун, 2010  

    raka mu u procentima izracunao da nema sanse ni 10 posto glasova da dobije bolje da ode kao bolesnik nego gubitnik

  3. Анониман // 07 јун, 2010  

    Da su bolovi u jeziku pa jos i da poverujem :)

  4. Анониман // 07 јун, 2010  

    Dobro da se setio da ide ,jer kako procitav koliko glasova ima ,to je ukupno za cio radionicki klan, svi ukupno zajedno sa onom intelektualkom sa osmogodisnjom skolom sto je narod izbacio fala mu imat ukupno toliko glasova. Sad su se se u cudu nasli ,sto ih snaslo jer zlo retko pobedjuje,a oni ne birat sredstva za to.Gledv mu sinok kolegicu intelektualku u emisiji narod pita, konacno se okupala,mada jos nije dovoljno ,Vlada se odmakao na kraj fotelje sto je sigurno sigurno treba tu jos dosta da se poradi na kupanju.Gledam juce macu nasmejan ,drago mu sto je jedan protivnik njegov koji ga je ugrozavao napustio ,pa sad razmislja kako drugih da se resi na podal nacin sa svojim humorom sto ni rodjena majka ne ga razumije. Neznam jos da bolestan covek od bubrezi moze da kosi travu (da ja siluje)jer daleko je to od kosenja ,zal mi je trave sto je muci sirota.Prvo je zaljevao svakog dana redovno,pasad je opet maltretira.Pa molim te njegove glasace da ne glasat za njega ako ga stvarno vole,jer tako ce mu skratiti muke.Neka ide kuci,jer kako kaze ga gleda majka i dete da se ne bruka vise .

  5. Анониман // 20 јун, 2010  

    kako organizator dozvoljava onako ponasanje farmera, posebno mace, gdje su sankcije

  6. Анониман // 20 јун, 2010  

    kako maca moze postavljati milosu pitanje kakav je srbin kada je on citav rat proveo u muslimanskoj vojsci pucajuci na srbe, a iz svega se vidi da je pravi srbomrzac

Постави коментар