Nakon što su proveli noć u hotelu, pevač Miloš Bojanić i muzičar Ivan Fece Firčinapustili su kantri klub „Babe“, što je fotograf  lista „Alo!“ i uspeo da zabeleži. Kao što se na fotografiji vidi dvojicu večitih rivala sve vreme držalo je na oku brojno obezbeđenje, a Firči i Bojanić su kategorično odbili da se u istom automobilu odvezu do farme! 

Inače, u noći koju su proveli zajedno, Bojanić i bivši bubnjar EKV-a igrali su igru istine u kojoj je Firči priznao kako bi voleo da njegova bivša žena Marina Perazićumre dok je on na „Farmi“, kako ne bi morao da joj ide na sahranu.
“Sećaš se kada je producent došao na farmu i rekao da je Marina Perazić zainteresovana da uđe u rijaliti? Zašto si rekao: ‘Što ne umre sada, da ne mogu da joj odem sahranu?’, pitao je Miloš na samom početku njihove „igrice“. “Rekao sam to zato što imam neizreciv bol za nju! Marina Perazić može da nestane sa lica zemlje, a mene ne bi zaboleo moj mekani”, izričit je bio muzičar.
“Pa kako kažeš da bi voleo da sada umre kada ti je rodila dve ćerke?”, upitao je Miloš, dok je Fece kratko i jasno odgovorio: „Pa šta onda?!“ Kasnije je bubnjar objasnio kako on više nema nikakve veze sa Marinom, ona je njegova prošlost i samo bivša žena.
“Ne bi mu baš bilo drago kada bih ja umrla, jer bi tada morao da brine o svojoj deci kao što nikada nije! Ja sam vrlo srećna što nisam više sa njim jer je on veoma težak čovek, ne znam da li ni sam sebe može da trpi. Spomenik treba da mi digne, a ne da lupeta takve gluposti. Žale me ljudi što sam ikada bila sa njim, ali on nije svestan da mi tako diže cenu. A što se tiče Bojanića, on manipuliše mojim imenom i nema tog izvinjenja koje ću prihvatiti”, prokomentarisala je Marina Perazić za ovaj list i dodala da njihove ćerke Firčijeve reči shvataju kao šalu i način da zabavi sve farmere.
Inače, dvojica nagrađenih farmera su nakon ulaska u hotel ćutali, na šta je produkcija Televizije „Pink“ morala hitno da reaguje!
“ Produkcija je odlučila da pusti reklame kako bi njihov čovek ušao u sobu i rekao im da moraju da igraju „igru istine“, jer nisu bili zanimljivi za gledanje i zato su oni bili primorani da naprave neki vid zabave”, otkrio je izvor blizak produkciji. Tokom igre Firči je u više navrata provocirao Bojanića skandaloznim pitanjima! Jedno do njih glasilo je: “Miloše Bojaniću, kada si prvi put imao seks, a da nije bilo sa nekom životinjom?” 
Pevač je samo ćutao i smireno odgovarao bivšem bubnjaru, koji je bio u alkoholisanom stanju, nakon ispijene dve flaše vina.
Umesto nežnosti u krevetu, spavanje!
Dok su Bojanić i Firči uživali u hotelskoj sobi, Nemanja Stevanović odbio je intimnu atmosferu koju mu je produkcija omogućila, sa izgovorom da je umoran i da mu se spava. Naime, nakon što su večerali hobotnicu koju su im doneli kao nagradu, Milena i Nemanja, prema planu producenata, trebalo je da razmene nežnosti u krevetu, ali je mladi Stevanović počeo da zeva i priča kako mi se neopisivo spava. Šteta, i ovaj plan produkcije je propao!

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар