Dragan Marinković Maca jedan je od najpoznatijih učesnika rialiti emisija u Srbiji. Nakon dva pokušaja u „Velikom bratu“ gde je izdržao do samog kraja i za dlaku izgubio, Maca je, po principu treća sreća, kročio na farmu. Za nekoliko dana videćemo da li će ovoga puta pobediti, a do tada za njega navija njegova majka Mirjana, ali i celo Sarajevo koje je oblepljeno plakatima podrške.
Sarajevo se nada Macinoj pobedi, a majka kaže da je to, iako bi najviše želela, nemoguće.



“Nemam šta da kažem, nema tu priče. Pobeda je Bojanićeva, i to se vidi. Sve ostalo je prazna priča. Očito je da Bojanić ima veliku podršku sa Televizije 'Pink'. Saša Popović navija za njega, i sam je u emisiji rekao da su ga iz zadruge opomenuli da ne sme da favorizuje. Svako ko zna da čita između redova sve vidi, narod je to shvatio. Miloš je samouveren u svakom pogledu, lova je legla, on ju je podelio sa kim ju je podelio i sada veli: 'Samo vi pucajte po meni, znam ja šta će biti'", otkriva za "Blic" Mirjana Marinković i dodaje da nije zbog toga uznemirena, već da samo jedva čeka da vidi svog sina, a nagrada ne mora, kako kaže, ni da se podeli.
“Samo neka oni svi izađu sa te farme, i da se ovo završi. Da meni dođe moj sin. Ako ćemo iskreno, nikome ne bih dala prvu nagradu, niko je nije zaslužio. Neka njih nagrade za to što su bili tamo, ali pobedu niko ne treba da uzme”, kaže mama Mirjana koja smatra da će Maca biti među prvih četvoro finalista.
Ona živi u Sarajevu koje se ovih dana podiglo na noge. Na svakom ćošku u centru grada mogu se uočiti plakati podrške za voditelja i glumca. Na plakatima jednostavno piše: „Maco, voli te tvoje Sarajevo“, i broj telefona na koji mogu da glasaju.

“Već deset dana svuda po Sarajevu su zalepljeni veliki plakati podrške. Baš sam se prijatno iznenadila. Kad Dragan izađe mogu misliti kako će ga raja dočekati. Glasam i ja za njega, ali šta mogu od penzije. Da pošaljem tek nekoliko poruka. Nema on mašineriju iza sebe”, kaže Macina mama koja je ponosna na svog sina.

“Šta može majka da kaže za svog sina. Zato što je on veliki sin prema meni, neka mu Bog vrati od njegove dece na isti način. Ja sam penzionerka, neka mi ga Bog čuva, uz njega imam i dovoljno i uvek. A osim što je veliki sin, takođe je veliki otac. Mali Lav sada kreće u školu, uskoro stiže prinova, i on bi sve u porodicu uložio”, ne krije Macina mama koja farmu često gleda sa unukom Lavom.
“Majka mu brani da gleda farmu, a kada dođe kod nas vikendom, ponekad mu pustimo ujutru da gleda dok piju kafu. Čujem se i sa Macinom devojkom, veoma je draga. Ne želim da pričam o njegovim privatnim stvarima. Srećna sam baka i to je to”, kaže Macina mama.
Iako se Maca često svađao sa Milošem koji mu je nekoliko puta udario i na porodicu, ona ne želi da sudi, već kaže da je najvažnije da je Maca stekao prijatelje.
“Meni je želja da Maca sa svima bude dobar i da kada se sutra sretnu ne okreću glavu jedni od drugih. To sam mu i poručila u video poruci, ali taj deo nisu prikazali. Kada je u pitanju Miloš, ne poznajem čoveka i ne mogu o njemu niša da kažem. Pametan čovek razmišlja o tome da ako više osoba ne priča sa njim - onda je valjda problem u njemu. Dragan je jedna bezazlena osoba, nije kvaran, ali je i on pukao na razna vređanja. I sada Miloš ta vređanja naziva šalom i strategijom. I njemu će posle svega biti data pobeda”, zaključuje mama Mirjana, prenosi Blic.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

8 коментара

  1. Анониман // 24 јун, 2010  

    MILOS DO POBJEDEEEEE

  2. Анониман // 24 јун, 2010  

    MILOS DO POBEDE,bravo Milose!I tebe je majka rodila ,da je ziva imala bi mnogo vise o tebi da kaze i da te sa pravom zastiti,ali tebi je bog dao zdravje i pamet pa ti se sam branis.Ti si sve na Farmi postovao , dok drugi nisu ,medju njima i Maca pa su ti psovali mrtvu majku,neznam dali je to videla gospodja Mirjana ,jer vidim da tu se nije osvrnula na ponasanje njenog sina.To je zalosno.Milose do pobjede i ako si ti vec pobjedio .Zivio ti nama.

  3. Анониман // 24 јун, 2010  

    Маца побеђује !!! :P

  4. Анониман // 26 јун, 2010  

    Firci do pobede,Bojanic sramota za Srbiju,

  5. Nina // 27 јун, 2010  

    Posto se Farma zavrsila posto smo videli da je pobedio Milos Bojanic hvala Bogu pa vise necemo morati da gledamo coveka od 60 godina koji kaze da se na Farmi sme lagati samim tim odaje sliku o sebi mislim da ne trebam ni reci njegovo ime posto je to jasno i ne zelim da ga spominjem ali za one koji nisu gledali to je izjavio pobednik serijala Milos Bojanic pa sad vi vidite koliko se ovaj narod u svetu ovom pobedom obrukao.A zelela bih i da pitam kometar broj 2 posto nije postavio ime kakva je razlika kada nekome opsjes mrtvu majku ili zivu posto smo culi da je i Milos opsovao Macinu majku sta su te zene krive i ova koja je u grobu i ova koja je kuci ta psovka je strasna i za Macu i za Milosa bez obzira da li je majka ziva ili mrtva eto toliko od mene samo vas podsecam da Milos ima 60 godina i da vidite kako se on ponasao sa tih svojih 60 i da li Milos sme da se ponasa kao Maca koji je prosao kroz mnogo vise nego Maca.BRAVO MACO NISI TREBAO DA POBEDIS ZBOG PSOVKI ALI SI NAJPOSTENIJI I MISLIM DA JE MNOGO BOLJE IZABRATI NEKULTURU NEGO ZLO.MACA MORALNI POBEDNIK...

  6. Анониман // 28 јун, 2010  

    Ne kažem da simpatišem Bojanića ali ono što je radio Maca je užasno.Samo se izležavao na mekom dušeku u radionici i smišljao razne pakosti prema ljudima koji mu nisu po volji.Očigledno je da su u Sarajevu uložili veliki novac kako bi Maca pobedio.Maca je ne samo na Farmi pokazao da vrišti i vreči i to je ta njegova velika gluma.Ne poznaje čak ni srpski jezik već bosanski.Čudi me da nije konkurisao na sarajevskoj Farmi kada tamo ima toliku podršku ali i u Rumi gde stanuje.Prost je do Boga

  7. Nina // 28 јун, 2010  

    Ovo je moje misljenje i vi se sa njim ne morate sloziti ali Milos koliko god da je radio sve je ukaljao svojim izjavama od CARAPA do izjave kako Dragana jos voli Nemanju i ne mogu da shvatim ponasanje coveka od 60 godina koji se ponasa kao da ima 25 i da je na najjacim drogama izvinite ali meni je to ne dopustivo velika sramota ne bih zelela da se bilo ko ugleda na njega to bi bio propast sveta mozete vi raditi i raditi i sutra imati i 10 i 15 stanova i jos toliko kuca ali docice jutro kada ce te se probutiti tuzni i imacete nenormalnu zelju da sa nekim pricate ali necete imati sa kim jer necete imati prijatelje pa sta vam onda vredi i tih vasih 10 ili 15 stanova i kuca...Maca je samo bolno direktan u svojim izjavama koje mi shvatamo kao strasne zbog toga sto ne podnosimo tesku i gorku istinu...

  8. Unknown // 06 јул, 2010  
    Аутор је уклонио коментар.

Постави коментар