Posle 104 dana vreme je za superfinalno veče. Budite uz nas iz minuta u minut i pratite šta se dešava u finalnoj emisiji druge sezone Farme.

Posle prvog preseka i uključenja na Farmu saznali smo ko je superfinalista koji prvi odlazi ove finalne večeri sa imanja Farme i gubi u borbi za 100.000 evra. Ognjen u belom odelu sedi sa fantastičnom petorkom za stolom i diže tenziju pred saopštenje imena.

Aleksandra preuzima kovertu i saopštava ime Ognjenu, koji se prvo obraća Dragani i pita je da li će biti razočarana ukoliko ispadne prva. Dragana daje diplomatski odgovor - kaže da hoće i neće... Ostali su manje više sa istim komentarima, neki manje rečiti poput Firčija i Mace. Jedino Bojanić smatra da bi trebao da ide dalje.

FIRČI PRVI ISPADA!
Kao što je imao najmanje glasova na našoj anketi, Firči je imao najmanje glasova i gledalaca.
Posle pregleda jučerašnjeg dana i komentara koji su superfinalisti dali danas ranije, ponovo smo se uključili na Farmu, gde je Ognjen dao svakom pojedinačno da pozove svoje glasače i da prokomentariše sebe, ako želi. Ostalo je još 5 minuta do sledećeg preseka glasova.

U iščekivanju Firčijevog dolaska u studio Aleksandra je razgovarala sa njegovom ćerkom i prijateljima koji su došli tu da ga podrže. Ćerka je imala emotivnu epizodu, kada je stala u odbranu svog oca. Napravljen je i drugi presek u međuvremenu. Devojka ipak nije ostavila Firčija!

Aleksandra je ponovo angažovala izbačene farmere i naterala ih da na tablama napišu ime sledećeg ko napušta Farmu. Većina njih je odbila da napiše ime. Gagi je napisao "Sada NEZNAM"! na šta je reagovala voditeljka Iva, koja je ustala i kredom odvojila "NE|ZNAM".

Koverat je spreman. Aleksandra je dojavila Ognjenu i drugo ime. Imanje napušta...

Mina je druga izbačena! Izjavila je na putu do kapije da nema čega da se kaje i da je ponosna na sebe.
Firči je stigao u studiio. Izviždan je na ulazu u zgradu, kao i od strane publike u studiju. Čak je i neko od okupljenih ljudi prosuo vodu ka Firčiju na ulazu u zgradu, ali  ga je promašio. Firčija je iznenadila i devojka koja je bila "iznenađenje" i za samu voditljku.U 22h napravljen je i poslednji presek pred zatvaranje linija u 23:30h. Aleksandra je krišom pogledala u kovertu i saopštila Ognjenu ime trećeg superfinaliste koji napušta imanje Farme i ne dobija 100.000 evra.

Dragana je treća izbačena i treća u ukupnom poretku. Zahvalila se svima i nasmejana otišla sa Farme uz reči: "Ovo je veliki uspeh za mene."Mina je došla u studio. Pozdravila se sa svojom porodicom i odgovorila na neka Aleksandrina pitanja. Izimitirala Vesnu Zmijanac, specijalno za Zoricu Brunclik, koja je otišla iz misteriozno nestala već posle dolaska drugog superfinaliste i podržala Miloša, jer je Maca po njoj mnogo gori čovek.Dok su Miloš i Maca na putu do studija, Dragana je stigla u studio. Rasplakala se, kao i Mina, kada je ugledala svoju porodicu i kada im je pala u zagrljaj. Rekla je da je prezadovoljna i dok je brisala suze radosnice sa lica rekla je da je ušla kao Grand balerina i da je pokazala ko su Grand balerine, tačne reči su joj bile: "najbolje devojke na svetu, a oni kojima to smeta, je njihov problem".

Izvor: www.iyupi.com

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

5 коментара

 1. Анониман // 27 јун, 2010  

  Udri Lošmi, cepaj Lošmi ... :))
  Pobedio je Lošminazijus carina kraljevska...
  Toooooooooooooooooooo breeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

 2. Анониман // 27 јун, 2010  

  CESTITAM MILOSE BOJANICU ,NEK TI JE SO SRECA TEBI I DRAGANI NEK CRKNU DUSMANI.ZAL MI JE STO NIJE MINA DOSLA DO KRAJ STO JE TO DOPALO NEKOME KO NEZASLUZUJE.

 3. ivana // 27 јун, 2010  

  MACAAAAAAAAAA JEEEEEEEEE MORAAAALNIIII POBEDNIK FARME !!!

 4. Анониман // 27 јун, 2010  

  Ma kakav Milos...Narode otvori oci,zar ste toliko slijepi??????Milos je gnjida,olos,prevarant.Ma takvog majka ne koti u milion godina.

 5. MIKI // 27 јун, 2010  

  MACA - taj nije zasluzio da cisti cipele "LEGENDARNOJ TROJCI", jedino dobro u tome je da ce neduzni LAVICI, ORLICI, VUCICI... IMATI STO JESTI BAR NEKO VREME.Po dobrodoslici publike van i u studiu, a i njegovih "VOLJENIH OSOBA" vidi mu se ljudska vrednost. Posle svega covek mora, i da nece da sumnja u regularnost glasanja i da nisu bile MUĆKE. Milose , ti i Dragana stavite svoje nagrade na stol i razdelite sa Minom na tri jednaka dela, jer Mina to zasluzuje. Ostali su neki za Ludnicu, neki Psihoterapiju, neki za skolu lepog ponasanja, neki da lece bolesnu ljubomoru a FIRCI preko grane, jer mu tu sigurno ne paše, a takvi nam ni ne trebaju.Neka ide cistit ulice po USA, ako uopšte zna gde je to.

Постави коментар