Nakon desetak godina radnog staža Edo Maajka odlučio je da svoju publiku počasti jednim best of albumom simboličnog naziva “Spomen-ploča”.”Jednostavno sam hteo da napravim jedan best of. Nije bilo nekog posebnog ključa po kojem sam birao pesme, izabrao sam one koje se meni sviđaju i one koje su ljudima dopadaju. To su još stvari koje uprkos vremenu nisu izgubile svežinu i sad smo ih samo malo 'osvežili'”, kaže 31-godišnji pevač.
Optimistačan zvuk već je predstavio singlom "Ove godine" na kojem je korišten segment iz pesme “Ležaj od suza” Josipe Lisac. Nakon što odradi letnje svirke, Edo će se zakopati u studio i započeti rad na novom albumu koji planira da izda iduće godine u ovo vreme. “Josipi se pesma svidela i s oduševljenjem nam je dopustila da se malo poigramo”, kaže reper čiji će "best of" album svetlo dana ugledati 16. juna, a samo dva dana kasnije sa novom muzičkom ekipom predstaviće ga na koncertu u zagrebačkom klubu “Aquarius”. 
“Napravićemo nešto u maniri ovog albuma sa dosta fanka, soula i repa”, objašnjava muzičar koji puno toga ima u planu, od pisanja scenarija do zbirke priča, ali, kako kaže ništa ne stiže. Razlog tome je opravdan – ljubav. Edo je već tri godine u vezi s Izraelkom Lilah, zbog čega živi na relaciji Hrvatska – Tel Aviv.“Ljubav mi je prioritet i zato nemam vremena da završim neke stvari koje mi se vrte po glavi. Ma nije nama problem udaljenost jer smo stalno zajedno, ona dođe ovamo, ja odem u Izrael i tako će biti do daljnjeg”, kaže zaljubljeni Edo, prenosi Dalje.com.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар