Dragana Milošević, koja je kao trećeplasirana osvojila 20.000 evra, poručuje da će zapušiti usta dušebrižnicima koji su govorili da nije dovoljno poznata da bi se takmičila na „Farmi". Grand balerina sebe vidi kao voditeljku TV takmičenja „Zvezde Granda", koje će od jeseni emitovati TV Pink.

Volela bih da ostanem na malim ekranima, ali u ulozi voditeljke. Ako mi Saša Popović predloži da vodim ‘Zvezde Granda’, ispunio bi mi se san da postanem voditeljka. Na „Farmi" su mi neki zli jezici govorili da nisam poznata ličnost. Nisu bili svesni da to izgovaraju sa mnogo ljubomore i zavisti. Ako postanem voditeljka, videćemo šta će onda pričati, rekla je Dragana za “Press”. Ona kaže da joj se ne dopada što se mnogo pričalo o njenoj vezi sa Nemanjom Stevanovićem i poručuje da nikada javnosti neće pokazati sadašnjeg dečka. “Naučila sam na sopstvenoj grešci! Nakon jednog lošeg iskustva nikada sebi neću dozvoliti da pokažem dečka, pa da mi se to obije o glavu. U vezi sam sa dečkom koji me u potpunosti razume. Iako sam na ‘Farmu’ ušla sa etiketom bivše Nemanjine devojke, pokazala sam da je to iza mene. Nemanja i Milena me apsolutno ne zanimaju. Toliko su me vređali i ponižavali sa ciljem da me izbace iz igre. Hvala bogu, to im nije uspelo. Narod je u meni prepoznao iskrenu i normalnu devojku. Zahvaljujući porodici i direktoru Popoviću, koji me je nagovorio da uđem na ‘Farmu’, dokazala sam sebi i drugima da nema tih para zbog kojih bi sebe dovela u situaciju da psujem, vređam i ponižavam”, kaže Dragana, prenosi Press.

Foto: Dragan Kadić

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

12 коментара

  1. Анониман // 28 јун, 2010  

    Jadnica, ti si se ponizila cim si usla na farmu sa etiketom '' BIVSA DJEVOJKA NEMANJE STEVANOVICA'' ko fol ne zanima te a otisla 24 sata da provodis tamo gdje je on sa sadasnjom djevojkom. I ocigledno je da ce i dalje ostati sa njom jer je svim DUSMANIMA PORUCIO '' VRIJEME JE ZA BEBE'' nek crknu dusmani i oni sto su im spletke pravili ipak je ljubav i iskrenost pobijedila. samo naprijed a tebe duso draga ne znam ko ce gledati kad budes vodila emisiju jer nema nista zanimljivo prvo moras malo poraditi na glagolskim vremenima, nije isto reci: Zasluzili su da se vrate i BILI SU ZASLUZILI, ILI imali smo priliku i BILI SMO IMALI PRILIKU.

  2. Анониман // 28 јун, 2010  

    Kraljica Dragana!!

  3. Анониман // 28 јун, 2010  

    dragana se nije ponizila ulaskom na farmu,a ceranici treba da ostanu zajedno da ne bi ne daj boze unistili jos necije zivote,zasluzuju jedno drugo.svakoj devojci koja podrzava melenu(ko razume shvatice u medicini sta je melena)od srca zeli jednu takvu da im unisti brak ili vezu koju godinama stvaraju.dragana je pokazala ko je i da je seljacina pao sa konja na magarca.patologija ceranica je cudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Анониман // 28 јун, 2010  

    CESTITAM DRAGANA, TEBI MILOSU I MINI ! GLAVU GORE NE DOZVOLITE DA NA VAS UTICE OONIH 20 % GLASACA KOJI SU NEZNATNI.

  5. Анониман // 28 јун, 2010  

    Dragana je obicna 0(nula).Tesko njoj kad joj ne bude mame i tate. Njoj je domet umjetnosti koju poznaje vrcanje kojim se bavi.Sta ona zna sta je umjetnost,gluma...Maca ?! Sta ona zna sta je zivot?!

  6. RADA // 28 јун, 2010  

    SVI OVI ANONIMNI STO KRITIKUJU DRAGANU ZA KOJU NIKO NORMALNOG I ZDRAVOG MOZGA NEMA LOSU REC DA KAZE SU CERANICI GARANT!DRAGANA JE NAJLEPSA I NAJKULTURNIJA I DA JE BOGDO OVAKVE OMLADINE JOS SVIJET BI BIO DRUGACIJI.POZDRAV DRAGANI IZ I.SARAJEVA I PORUCUJEM JOJ DA SAMO SLUSA SASU POPOVICA,I DA OSTANE TAKVA KAKVAJE ,JER SI TI OLICENJE INTELIGENCIJE,VASPITANJA,KULTURE MA SVEGA NAJLEPSEG SVAKA CAST!NEMOJ DA TE POLJULJAJU OVI OLOSI SA FARME SVI REDOM SEM MINE I MILOSA,JER ONI PRVO MRZE SEBE PA SAMIM TIM I OKO SEBE.OVAJ KOMENTAR ZA O(NULU)JA BIH PRIHVATILA KAO KOMPLIMENT JER NULA JE NAJVREDNIJI BROJ TO SMO VIDJELI NA VASIM CEKOVIMA.

  7. Анониман // 28 јун, 2010  

    jaooj,bicu voditeljka i bice mi super i ... i ... i ...
    paliiiii,plavuso

  8. Nina // 28 јун, 2010  

    hahaha evo ja necu biti anonimna a kritikovacu Draganu prvo samo me interesuje koliko covek treba biti pokvaren i namazan pa da kad mu neko kaze ruzne reci da se smeje koliko god da to nije istina opet covece valjda si od krvi i mesa a ne od gvozdja valjda imas srce nemam nista mnogo protiv Dragane ali mnogo koristi to sto njeni tata i mama imaju para pa ne zna sta bi sa 100 000 eura kaze kupila bih sebi neku veliku stvar kao uspomena sa Farme haha alo zeno to su velike pare od kojih ljudi zive jako dugo a i sta ona to toliko radi polu gola je u Grandu i nesto tamo vrcka...DA LI TO RADI KULTURNA DOBRA DEVOJKA DA LI SVE DEVOJKE U NJENIM GODINAMA TREBAJU DA SE SKINU I IDU U GRAND???????????????

  9. Анониман // 28 јун, 2010  

    Fuj odvtatna si!!!Zamisli bices voditeljka,e,koliko si jadna ne verujem!!!

  10. Sne // 28 јун, 2010  

    plavusha:-)

  11. Анониман // 29 јун, 2010  

    Milena sto ne priznas da se je*es za pare...
    Nemanja,sta reci osim da mi je zao sto si sa takvom devojkom...i da ces vremenom shvatiti...
    Milena,Milena...kad se oglasis,ja cu ti dovesti osobu sa kojom si bila za pare!!!!!!!!!!

  12. Анониман // 29 јун, 2010  

    ...Dragana svaka cast...Ceranici dno dna...

Постави коментар