Dragan Marinković Maca bio je superfinalista druge "Farme" i na kraju zauzeo drugo mesto, koje sa sobom nosi i nagradu "tešku" 30.00 evra. Glumac i voditelj kaže da mu je drago što je imao veliku podršku gledalaca. Posle nedeljne emisije o "Farmi", gde je gostovao sa pobednik rijalitija Milošem Bojanićem i trećeplasiranom Draganom Milošević
, a u koju su se uključivali gledaoci iz raznih krajeva zemlje, ali i iz inostranstva, za "Dnevni avaz" Maca je rekao:

"Drago mi je što sam imao veliku podršku ljudi. Zvali su me iz Beograda, Rume, Crne Gore, Njujorka, Švajcarske i svi su me podržali u onom što sam radio na 'Farmi'. Naravno, bilo je i onih drugih, ali su bili u manjini. Raja se podelila, mene je podržala gradska, a Bojanića ruralna. Slično je bilo i na 'Farmi'. Bila je to borba primata i čoveka ili, bolje rečeno, ljudi koji poštuju civilizacijske tokove protiv nekoga ko je oličenje zla. Jedan bolesnik je na svaki mogući način pokušavao da igru učini ozbiljnom, ali na vrlo pokvaren način. U prvom redu tu mislim na nacionalistički. On je klasični fašista, ali sam već ranije prošao kroz tu varijantu", izjavio je Marinković.

Sumnja li da je bilo nameštanja s obzirom na to da su se neki gledaoci žalili da nisu mogli da glasaju, odnosno da su im se poruke vraćale?

"Ne verujem da je bilo nameštanja što se tiče Pinka. Ima raznih priča... Neću da ulazim u njih, ne verujem, ne znam... Jednostavno, ne mogu. To bi bila teorija zavere", odgovara Maca. Varnice između njega i Miloša frcale su kako na "Farmi" tako i u studiju nakon finala. Da li bi posle svega ipak popio kafu sa Bojanićem? "Nikada u životu! Ne postoje te pare. On je shvatio 'Farmu' kao igru na život i smrt i videlo se šta je sve u stanju da učini da pobedi", kaže glumac i voditelj, koji još ne zna da li će se vratite na Pink, a sa "Emoušnom" ima ugovor na tri godine.

"Videću hoću li ga prekidati. Pink je kupio 'Velikog brata', postoje pregovori. Videću šta će biti...", rekao je Maca. Pošto je do sada tri puta bio učesnik rijaliti šou-programa, hoće li se takmičiti u još nekom? "Prvi put sam to uradio zbog iskustva, a druga dva puta zbog novca. Honorari su dosta dobri i isplatilo se. Majka mi je penzioner, sin Lav ide u školu, devojka je apsolvent, a ja volim život tako da su troškovi enormni i od nečega se mora živeti", kaže Maca koji će uskoro postati otac po drugi put, pošto je njegova devojka Tijana u drugom stanju.

"Tijana je trudna. Trebalo bi da se porodi krajem septembra ili početkom oktobra. Dobiću još jednog sina, kojeg ćemo nazvati Kan. Razgovarao sam sa Tijanom o venčanju. Ne znam hoće li ga uopšte biti. Još sam neženja, papir mi nije bitan", rekao je Dragan Marinković Maca za Dnevni Avaz.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

7 коментара

  1. Анониман // 29 јун, 2010  

    NAPRED MACO!!sVE NAJBOLJE I TEBI I TVOJOJ PORODICI!!!

  2. Jelena // 29 јун, 2010  

    MACA JE POKAZAO GNOJANIĆU KOLIKI JE CAR. LOŠMIJANER JE SELJAČINA NEOPEVANA.

  3. Анониман // 29 јун, 2010  

    za dnevni avaz . naravno gdje ce balija nego tamo , pozdravio te lukic smradu

  4. Анониман // 30 јун, 2010  

    MACO SRCCE MOJE,SVE NAJLEPSE TI ZELIM.

  5. Анониман // 30 јун, 2010  

    SVE NAJBOLJE MACO TEBI I TVOJOJ PORODICI OD SRCA YELE SARAJLIJE...........

  6. Nina // 30 јун, 2010  

    Braaaavooo za Macu oci moje ljepe...

  7. Анониман // 04 јул, 2010  

    Драган Маринковић,искомплексирано-болесна особа!"Оћи моје","шећеру","папак","ли-ла","овдје-ондје","ово-оно","Мирјане ми моје"... И сијасет његових глупости и гадости!... Но,треба га разумети,није он крив,ЈАДНИК!!!

Постави коментар