Samit Grupe 20 najrazvijenijih industrijskih zemalja u svetu jedva da se završio, a italijanski premijer Silvio Berluskoni (73) se ponovo našao na udaru medija na Apeninskom poluostrvu!


Naime, oni su otkrili da je premijer na put u daleku Kanadu vodio Federiku Galjardi, zgodnu plavušu koja je već dobila nadimak Barbika.
Nju je kamera snimila dok je s Berluskonijem izlazila iz aviona na aerodromu u Torontu i bila je deo zvanične italijanske delegacije.

Da stvar bude zanimljivija, Federika je lična sekretarica Salvatora Ronđija, guvernera pokrajine Lacio, a kako piše „Korijere dela sera“, Berluskoni je još jednom pokazao da je slab na zgodne plavuše. Italijanski mediji se još pitaju kakve je kvalifikacije Federika imala da bude u zvaničnoj delegaciji, imajući u vidu da nema mnogo iskustva u politici. Ona je diplomirala pravo i pre svega nekoliko meseci bila je nezaposlena.
„Barbika je u rekordno kratkom vremenu napredovala i čak se rukovala sa Barakom Obamom, predsednikom SAD“, zajedljivo primećuje „Mesađero“.
Federika je izjavila da u Kanadu nije otišla na praznike i da je dobila dozvolu šefa za putovanje, dok se Berluskoni nevešto branio da je ona stručnjak za trgovinu i da joj je neophodno međunarodno iskustvo.
Da podsetimo, Berluskoni važi za velikog ženskaroša. Njegova druga supruga Veronika Lario zatražila je razvod od njega posle 19 godina braka jer je otkriveno da je posećivao i bio na 18. rođendanu Noeme Leticije, manekenke iz Napulja. Uz to, prostitutka Patricija Adario potvrdila je da se sa premijerom često viđala i da je bila na orgijama koje je on organizovao u svojoj vili na Sardiniji.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар