Popularna pevačica opet aktivna na svom fejsbuk profilu

Folk zvezda Svetlana - Seka Aleksić je tek nedavno otvorila svoj zvanični „fejsbuk“ profil, a već je uspela da uzburka duhove kada se učlanila u grupu „Zabranimo Bregoviću da se bavi muzikom“!



Aleksićeva, koja je nekada u medijima tvrdila da su sve profile vezane za nju napravili njeni fanovi, odnedavno je i zvanično na „fejsbuku“, gde se redovno dopisuje sa svojim prijateljima i učlanjuje u grupe koje podržava. Jedna od njih je i grupa „Zabranimo Bregoviću da se bavi muzikom“, koja sadrži mnogo komentara protiv muzičara, ali na kojoj ima i mnogo vređanja na nacionalnoj osnovi poput poruke koja je postavljena od strane administratora.
- Srpska grupa svih onih sa istančanim ukusom koji se krste sa tri prsta! Kome smeta što se u ovoj grupi slavi Srbija kao država naših predaka sa svim moralnim vrednostima koje je onda imala i bolest ne tretira kao društvena raznolikost nek ne ulazi! - napisano je početnoj stranici grupe u kojoj su i brojni pogrdni komentari poput: „Možda u ćorki napiše neku svoju pesmu, tamo nema od koga da krade“, „Zabranimo pastiru da nas obmanjuje“, „Hej, manijaci, ste*am vam ga majci“ i drugih.
Kako bismo dobili komentar Gorana Bregovića, pozvali smo njegovog dugogodišnjeg menadžera i prijatelja Raku Marića, koji je ostao u šoku i dao nam kratak komentar.
- Super, nemam reči - prokomentarisao je Raka, dok do komentara Seke Aleksić nismo došli do zatvaranja ovog broja. Ipak, petnaest minuta nakon našeg poziva njenoj PR službi, Seka je sa svog profila obrisala tu grupu.
Podsećanja radi, Seka je nedavno imala još jednu neprijatnu situaciju na „fejsbuku“, kada je na profilu njene drugarice i koleginice Cece Ražnatović okarakterisala Divnu Karleušu kao „mama prasicu“, ali je tada u medijima dala izjavu da to nije njen profil.

„Karleuša sramota za Srbiju!“
Među mnogobrojnim grupama čiji je Seka Aleksić član nalaze se i one gde je njena estradna rivalka glavni lik: „Karleuša plastični monstrum bez mozga i glasa“ i „Jelena Karleuša - sramota za Srbiju“. Ali, ovo i nije toliko čudan potez Aleksićeve, jer između nje i Jelene već duže u medijima traje tihi rat.

Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.

Izvor: "Alo"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар