Pored mnogih pretnji i svađa koje su se desile na imanju u Lisoviću, pevač Miloš Bojanić optužio je Ivana Gavrilovića da je narkoman i da je boravak na farmi iskoristio kao terapiju za odvikavanje. Iznerviran zbog svađe koju je prethodno imao, Bojanić je Zorici i Raki ispričao da je video da ljudi iz produkcije redovno donose Ivanu lekove „kako bi se smirio jer je očigledno da nije u normalnom stanju“.
“Gagi je ludak, Firči mi se gadi, Maca je propali glumac sa Baščaršije, a Ivan narkoman. Lično sam video kako mu neki dečko iz organizacije donosi dozu lekova za smirenje tri puta dnevno”, ispričao je nervozni Miloš, a Mina je u pokušaju da odbrani Gavrilovića rekla: “Pa šta ako pije lekove, svi ih mi pijemo”."Da, ali ne tri puta dnevno. To je onda ozbiljan slučaj”, uzvratio je Bojanić. “Pa i Gagi je pio lekove”, odgovorila je Kostićeva, na šta se umešala i Zorica. “Gagi nije problem, on samo spava”, prokomentarisala je Brunclikova, nakon čega je Bojanić osuo paljbu po produkciji. “Sve je ovde organizovano! Video sam i kako je neki momak iz kućice pored rekao Maci da treba da krene sa provokacijama jer idemo uživo. Tužiću producenta jer meni zbog ovakvih provokacija može pritisak da skoči i da umrem na licu mesta, ali neću im priuštiti to zadovoljstvo”, rekao je Bojanić, koji je u jednom trenutku počeo da se udara u glavu. Inače, nekoliko sati pre toga, od zadruge je bio opomenut da ne sme da ih pominje i optužuje jer će u suprotnom biti diskvalifikovan. Podsećanja radi, priča koju su farmeri izneli podudara se sa onim što je nedavno izneo izvor blizak denseru za "Svet", da je Gagi iskoristio priliku da uđe na farmu kako bi se „skinuo“ sa kokaina, a i da su ga njegova bivša žena Anabela i brat Đole Đogani vodili u jednu kliniku u Beogradu, ali da oporavak nije uspeo.


Izvor: "Svet"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

 1. Анониман // 06 јун, 2010  

  Farma je prestala da bude s o u = igra ili igrica, vec borba za nagrade pretvorila se u borbu izmedju z l a i p o k v a r e n o g, gde pripadaju Maja, Firci, Maca, Djus, Gagi, Vlada, Mirjana i oko 10% glasaca i d o b r o g i p o s t e n o g, gde pripadaju Milos, Mina, Dragana, Biljana i preko 90% naroda -glasaca.
  -- Majo, vi nemate mozga u glavi, kako mozete
  da tvrdite da 90% naroda sa grupom oko Milosa pretstavljaju z l o i pokvarenost, a 10% i tvoja grupa da ste olicenje dobrog i cestitog,=zar vas nije stid da time vredjate narod (90 % glasaca).
  --Radi tvoje dobro i dobro vecina glasaca nemoj se pojavljivati veceras u NAROD PITA, jer ti nije tamo mesto i ne pomaze demagogija Popovica da svako ima pravo na misljenje, jer je ovde u pitanju krajna pokvarenost, a ne drukcije misljenje.
  Ivan- gledano sa strane@yahoo.com

Постави коментар