Srpski predstavnik na Evroviziji Milan Stanković će se sutra plasirati u finale, ali ništa od pobede na Eurosongu u Olsu, ako je sudeći po prognozama kladionica „Vilijam Hil” i „Pedi Pauer”, koje su proteklih godina imale dosta uspeha u predviđanju pobednika ovog takmičenja.

Oni najveće šanse za pobedu na 55. Evrosongu daju predstavnici Azerbejdžana Safuri, koja je od početka glavni favorit. Prema njihovim predviđanjima, Stanković sa pesmom Gorana Bregovića „Ovo je Balkan” u finalu će zauzeti između 16. i 21. mesta.
Koliko su ova nagađanja tačna, uverićemo se već sutra kada će u Telenor areni, nadomak Osla, biti održano prvo polufinalno veče Pesme Evrovizije. Kladioničari kažu da će dalje proći i Belgijanci, Slovaci, Grci, Islanđani, Albanci, Bosna kroz iglene uši, dok Makedonci imaju tek minimalne šanse.
Zanimljivo je da favoritkinja Safura svoju pesmu poverila Željku Joksimoviću koji je uradio „balkansko” izdanje pesme „Drip Drop“, dok je Jovan Radomir, švedski voditelj poreklom iz Srbije, napravio remiks, prenosi Crveni tepih.


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар