Dvadesettrogodišnji Milan Stanković, predstavnik Srbije na ovogodišnjem "Evrosongu" u Oslu, ne opterećuje se prognozama o plasmanu na ovom takmičenju. Kako pišu beogradski mediji, po prognozama kladionica sa mesta favorita "skliznuo" je na sredinu tabele. Ali, kako je do "Evrosnoga" ostalo dvadesetak dana, situacija može i te kako da se promeni. U međuvremenu, putuje Evropom, promoviše pesmu i usput pogleda poneku devojku.
"Nema slađih devojaka nego na ulicama Beograda, Novog Sada i ostalih gradova u Srbiji. Nije da sam diplomata i lokalpatriota, ali svi koji su putovali po svetu znaju da su Srpkinje najlepše. Nije stvar u lepim nogama ili lepom licu, već u energiji kojom zrače”, smatra Milan i nastavlja o devojkama: “Nije mi važno da je devojka crna ili plava, ima li dugu ili kratku kosu, koje su joj boje oči... Bitan je kompletan energetski utisak. Oduvek su me odbijale navalentne devojke. Pripadnica nežnijeg pola mora da bude mila i draga, da muškarcu prepusti da bude osvojena, nikako da ona bude osvajač. Dešavalo mi se da ostanem bez patika koje su devojke uzimale kao suvenir. Kidale su mi marame i lančić oko vrata, ali, bože moj! Ima i onih koje bi da flertuju, ali meni do toga nije. Sve te devojke odvojio bih od mojih fanova. Samo nekolicina pevača, među kojima sam i ja, imaju istinske fanove, ljude koje poštuju, podržavaju, vole i prate moj rad. “
 Milan slovi za vaspitanog mladića. Opsuje li on ponekad? “Desi se i meni da opsujem, nisam cvećka, pa mi se omakne psovka kad se iznerviram, ali nikada javno, zato što je to za mene vrhunac nekulture. Pevači na neki način predstavljaju model ponašanja za mlade, zato strogo vodim računa kako se ponašam u javnosti”, kazao je Stanković za “Vesti”. Mladi pevač je, kako kaže, apsolutni protivnik poroka i zalaže se za zdrav život: “Nikada nisam pušio, alkohol ne konzumiram. Može čovek lepo da se provede i bez alkohola. Jednom sam se napio sasvim slučajno, od nekog koktela koji je imao ukus egzotičnog soka. Nije tajna da na estradi ima dosta droge. Nažalost, toga ima svuda. Ali, ja nisam povodljiv momak. Nudili su mi, ali sam lepo objasnio da nisam iz te priče. Ja sam inače edukator iz oblasti prevencije narkomanije. Još u srednjoj medicinskoj školi išao sam na obuku i naučio kako doprem do vršnjaka. Išao sam na praksu u centar za lečenje narkomanije. Bio je to program vršnjačke edukacije jer nije isto kada predavanja klincima drže njihovi vršnjaci i kada to čine stariji. Voleo bih da akcija prevencije narkomanije zaista zaživi u Srbiji”, kaže mladi pevač. Milan ne krije da se u plavo prvi put ofarbao po završetku srednje škole: “Kao dete imao sam plavu kosu koja je kasnije potamnela. Kako je to bio najlepši period mog života, došao sam na ideju da ponovo imam takvu kosu. Kasnije su plava kosa i šiške postale moj zaštitni znak. Nema tih para zbog kojih bih promenio boju kose, možda jednog dana, kad i ako mi dosadi”, iskren je Milan.

Izvor: "Vesti-online"

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 01 мај, 2010  

    Sladak je kao šećer!!!

Постави коментар