Lady Gaga ne prestaje da nas fascinira svojim izgledom, a da stvari ne krenu u lošem smeru brine se još nekoliko ljudi koji uvek prati ovu poznatu pevačicu. Ovog puta u pitanju su veoma čudne cipele koje je Lady Gaga nosila u Berlinu.

Gaga se pojavila na dodeli Echo muzičke nagrade u Berlinu gde je primila četiri priznanja za svoj rad, a kada je krenula da pokupi svoje nagrade, to je umalo moglo da preraste u fijasko.



Naime, pevačica je nosila neobične cipele koje je posebno za nju izradila japanska dizajnerka Noritaka Tatehana, a kako je u njima evidentno jako teško hodala, Gagu su prilikom penjanja na pozornicu pridržavalo obezbeđenje, dok joj je na samoj pozornici oslonac bio voditelj dodele.

Kontroverzna pevačica je tom prilikom primila četri platinaste nagrade za album The Fame Monster, te još tri Echo nagrade u kategoriji za najbolju međunarodnu pevačicu, najbolji singl godine i za najbolju međunarodnu debitantkinju.

Noritaka Tatehana


Osim ovako ekstravagantnih cipela, Gaga je na sebe nabacila i čudnu kreaciju koja je više izgledala kao veštičin kostim za potrebe karnevala nego svečana haljina. 


Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

2 коментара

  1. Анониман // 14 мај, 2010  

    Ova zena je potpuno retardirana.

  2. Анониман // 29 мај, 2010  

    ona je retardirana uzasno!

Постави коментар